Horoscop: Ce ai vrea să remarce lumea la tine, în funcţie de zodia ta

Fiecare zodie are punctele ei forte, dar nu întotdeauna acestea vor fi remarcate de cei din jur.

29 mai 2018, 06:26
Horoscop: Ce ai vrea să remarce lumea la tine, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Vrei ca oamenii din jurul tău să vadă încredere şi putere la tine. Ai tendinţa de a avea probleme de încredere, dar întotdeauna încerci să te asiguri că cei oamenii nu văd acest lucru. Mereu îţi doreşti să emani putere şi siguranţă pentru cei din jurul tău şi, într-adevăr, speri că ceilalţi vor observa. 

TAUR

Vrei ca oamenii să observe personalitatea ta puternică. Îţi place să emani putere şi vrei ca toată lumea să vadă cât de sigură eşti pe tine şi pe viaţă. Vrei ca cei din jur să ştie că eşti genul de persoană care nu se va clinti atunci când vine vorba de propriile principii şi credinţe. Unii spun că eşti încăpăţânată, tu spui doar că ai principii. 

GEMENI

Fiind foarte sociabilă, tu îţi doreşti în mod constant atenţie. Vrei ca oamenii să observe cât de sociabilă şi uşor adaptabilă eşti atunci când vine vorba de situaţii sociale. Vrei să fii percepută ca o persoană care este pe deplin capabilă să se împrietenească aproape cu oricine. Poţi să prosperi în orice fel de mediu social şi chiar vrei să evidenţiezi acest lucru.

RAC

Vrei ca oamenii să vadă cât de grijulie şi sensibilă eşti. Ai o inimă foarte caldă şi bună şi mereu îţi doreşti ca cei din jurul tău să se simtă în siguranţă atunci când te afli în jurul lor. 

Citeşte mai multe pe eva.ro