HOROSCOP: Ce animal te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Fiecare semn zodiacal are trăsături diferite care ajută la identificarea animalului care te reprezintă cel mai bine. Descoperă care este!

17 oct. 2017, 15:27
HOROSCOP: Ce animal te reprezintă, în funcţie de zodia ta

BERBEC

Dacă eşti Berbec, animalul care te reprezintă este tigrul.

Tu eşti o persoană feroce, rapidă şi inteligentă care nu poate fi ţinută în loc sau întreruptă. Te concentrezi asupra explorării lumii şi pe descoperirea lucrurilor, oamenilor şi locurilor noi. Nativii născuţi sub acest semn zodical nu tolerează oamenii care îi stau în cale, pentru că ei vor să controleze tot ce ţine de ei. Berbecii sunt puternici şi aventuroşi, şi mereu pregătiţi să-şi asume provocările care se ivesc. 

TAUR

Taurul are un temperament înfricăşător, la fel ca animalul lor, taurul.

El obţine ceea ce îşi doreşte şi nu se teme de confruntări. Nativii născuţi sub acest semn zodiacal sunt îndrăzneţi şi mereu pregătiţi să lupte pentru dorinţele şi obiectivele lor, chiar dacă nu este o luptă uşoară. Sun de neoprit şi nu sunt dispuşi să-şi schimbe părerile pentru nimeni altcineva. Ei sunt încăpăţânaţi şi puternici, ambele trăsături ajutându-i să obţină ceea ce îşi doresc. 

GEMENI

Nativii din această zodie sunt persoane norocoase, iar animalul care le reprezintă personalitatea este vulpea.

Acest lucru se datorează faptului că Gemenii sunt firi curioase şi dornice de aventură. De asemenea, ei sunt cunoscuţi ca fiind creaturi bânde şi afectuoase. Sunt plini de energie şi au tendinţa de a se agita. Se aseamănă foarte mult cu vulpea, în sensul că aparenţele pot fi înşelătoare. Sunt drăguţi şi par nevinovaţi, dar pot fi destul de inteligenţi şi şireţi. 

Citeşte mai multe pe eva.ro