HOROSCOP: Ce apetit sexual ai în 2018, în funcţie de zodie

Daca vrei sa stii cum va decurge viata ta amoroasa in 2018, citeste in continuare. Iata ce spun astrologii despre apetitul sexual al fiecarei zodii in parte, in 2018.

02 ian. 2018, 15:19
HOROSCOP: Ce apetit sexual ai în 2018, în funcţie de zodie

Leu

Esti orientat spre satisfacerea propriilor placeri si te bucuri la maximum de fiecare clipa de sex. Apetitul tau sexual nu scade odata cu inaintarea in varsta. Asa cum e pofta de sex in tinerete, la aproximativ acelasi nivel se va situa si la maturitate.

Fecioara

Esti genul dual, acum ai chef de sex, acum nu ai. Desi esti la fel de orientat spre placere in timpul sexului, asa cum este si Scorpionul, pastrezi pentru tine cele mai adanci fantezii, nu le exteriorizezi direct, precum Scorpionii. Pentru a face sex trebuie sa ai si o conectare la nivel mental cu partenerul.

Balanta

Vei fi fericit numai daca vei reusi sa pastrezi un echilibru in viata ta sexuala. Ai destula energie pentru o viata sexuala activa, insa de multe ori ai probleme in a lua o decizie in ceea ce priveste alegerea partenerului.

Scorpion

Esti tot timpul plin de dorinta si dintre toate semnele zodiacului pari cel mai satisfacut de viata amoroasa. Iti intelegi nevoile sexuale si nu iti este rusine sa le exprimi pentru a obtine placerea sexuala dorita. Cu toate acestea, partenerul tau de sex nu poate spune despre tine ca esti egoist in pat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO