HOROSCOP: Ce ar vrea să mănânce de Crăciun, în funcţie de zodia lui

Indiferent dacă iubitul tău este sau nu mofturos la mâncare, masa de Crăciun ar trebui să îi satisfacă toate poftele. Dacă vrei să-l impresionezi în acest an, oferă-i o masă de Crăciun potrivită zodiei lui. Vezi mai jos ce ar vrea să mănânce de Crăciun în funcţie de zodia lui.

23 dec. 2012, 10:17
HOROSCOP: Ce ar vrea să mănânce de Crăciun, în funcţie de zodia lui

Berbecul va visa la cârnaţi în sânge şi pomana porcului cu mămăliguţă. Ceea ce nu trebuie să uiţi nicio secundă când ai de-a face cu un berbec este ardeiul iute sau boiaua picantă.

Taurul este înnebunit după sarmale şi caltaboşi. Nu uita de cozonacul cu multă nucă la desert.

La felul principal, bărbatul din Gemeni va dori ceva complex, cam ca firea lui şi plin de condimente, cum ar fi o piftie de curcan sau medalion de porc cu rozmarin.

Cel mai bine pentru bărbatul Rac este să-i oferi o friptură aromată, eventual servită alături de mămăliguţă şi mujdei şi un desert cu ciocolată.

Leul va tânji după sarmale, tobă şi cârnaţi, dar nu se va da înapoi de la pomana porcului sau şorici cu ţuică.

Dacă vrei să impresionezi un bărbat Fecioară dă-i sarmale fierte încet, în oală de lut, cu ardei iute de la ţărani şi tobă făcută în casă.

Cel mai bine este să-l serveşti pe bărbatul din Balanţă cu reţete tradiţionale, în care ai strecurat un ingredient surpriză: condimente îndrăzneţe în caltaboşi şi sărmăluţe, fructe confiate în cozonac sau seminţe de rodie peste friptură.

Scorpionul apreciază lucrurile bine făcute şi rapide, deci cumpără câteva mezeluri şi pregăteşte nişte friptură cu mămăliguţă. În loc de cozonac, încearcă un chec cu portocale.

Săgetătorul îndrăgostit ar mânca şi sarmale crude din mâinile tale. La fel, dacă ţine la tine, va fi atât de entuziasmat, încât nici nu va observa că toba este cumpărată de la magazin, că pomana porcului provine de la mama lui şi că nici cozonacii nu i-ai preparat tu.

Capricornilor nu trebuie se se lipsească sarmalele sau caltaboşii de pe masa de Crăciun. La fel, Capricornul va aprecia o gospodină veritabilă după felul în care condimentează cârnaţii de casă şi cât de crescut este cozonacul.

Vărsătorului serveşte-i sarmaluţe cu mămăliguţă, caltaboşi cu hrean şi lebărvurşti făcut în casă şi nu vrei regreta.

Bărbatul Peşti trebuie să mănânce ceva gras înainte de a se aşeza la masa de Crăciun. Bărbatul Peşti va prefera reţetele clasice, tradiţionale, preparate cât mai obişnuit.

Citeşte şi Muşchi de porc umplut şi asortat cu sos de kiwi sau portocale