HOROSCOP: Ce cadou îşi doreşte iubitul tău, în funcţie de zodie

Mereu ziua lui de naştere te ia pe nepregătite şi intri în panică pentru că nu mai ai timp să-i faci o surpriză. Află ce l-ar bucura să primească, în funcţie de zodia lui.

13 iul. 2013, 15:14
HOROSCOP: Ce cadou îşi doreşte iubitul tău, în funcţie de zodie

Bărbatul din zodia Rac este mai sentimental şi poţi să-l vrăjeşti definitiv dacă îi realizezi ceva manual care să-l facă să devină nostalgic. Nu ai prea mult de muncă cu bărbatul din acest semn zodiacal, scrie eva.ro.

Pe bărbatul din Leu îl cucereşti definitiv dacă îl inviţi de ziua lui la un restaurant, concert sau orice activitate cu mai multă lume. Acest nativ adoră să fie înconjurat de multe persoane în astfel de momente speciale.

Nativii din Fecioară sunt extrem de tipicari şi foarte bine organizaţi. Optează pentru orice obiect de depozitare, pentru rafturi şi bibliorafturi, agende, dar şi pentru cărţi care îi dezvoltă inteligenţa şi îi pun mintea la contribuţie.

Bărbatul din zodia Balanţă vrea să fie mereu în pas cu moda şi să fie el primul care are cele mai proaspete lucruri apărute. Astfel, pe acest nativ îl dai pe spate dacă îi cumperi cel mai nou model de sacou sau cei mai în vogă teneşi.

Nativul din Scorpion este foarte fericit şi dacă nu primeşte lucruri materiale. În schimb, trebuie să compensezi cu o noapte romantică în cea mai sexy ţinută cu putinţă.

Citeşte şi HOROSCOP: Partenerul de sex perfect pentru fiecare zodie

Nativii din Săgetător adoră să încerce mereu lucruri noi şi sunt mereu dornici de aventură. Dacă auzi că a apărut vreun curs nou prin oraş, de exemplu paraşutism, nu ezita să îi rezervi un loc. Este la fel de atras şi de excursii sau plimbări în care el poate să aibă ocazia să exploreze locuri noi.

Cu bărbatul din zodia Capricorn nu poţi da greş dacă îi cumperi bilete la operă, dacă îi alegi o cravată elegantă sau dacă îi pregăteşti o cină la lumina lumânării.

Bărbatul din zodia Vărsător este unul foarte activ şi se încadrează în tiparul omului modern. Poţi să îi oferi ca dar de ziua lui un set de căşti, care îi vor fi foarte utile în drum spre locul de muncă. Totodată, îi poţi organiza o petrecere surpriză.

Cel mai bun cadou pentru nativii din zodia Peşti ar fi o minivacanţă, departe de agitaţie, într-un loc liniştit.

Bărbatul din zodia Berbec adoră cadourile de orice fel. Nu este pretenţios, însă este o fire plină de energie. Din acest motiv, poţi să-i dăruieşti orice are legătură cu sportul şi orice care să îi capteze atenţia şi să-l menţină ocupat.

Citeşte şi Idei pentru cadouri sexy

Bărbatul din Taur adoră să primească obiecte practice. Poţi să îi stârneşti interesul cu ornamente pentru amenajarea casei sau grădinii sau poţi pur şi simplu să vezi ce îi lipseşte din bucătărie şi să îi cumperi.

Bărbatul din zodia Gemeni este o fire nehotărâtă din fire, aşa că nu ştie nici el ce şi-ar dori de ziua lui. Depinde foarte mult de dispoziţia pe care o are, dar şi de persoana care îi dăruieşte ceva. Are o înclinaţie deosebită pentru artă şi frumos, aşa că nu poţi să dai greş dacă îi cumperi cărţi.