HOROSCOP: Ce destinaţie de vacanţă ţi se potriveşte

Nativul din Berbec ar trebui să viziteze Florenţa, iar pentru Gemeni, cel mai potrivit loc în care să-ţi petreacă vacanţa este San Francisco. Vezi care este locul din lume care ţi se potriveşte cel mai bine, în funcţie de zodia ta, şi pe care ar trebuie să-l vizitezi cel puţin o dată în viaţă.

09 apr. 2013, 15:11
HOROSCOP: Ce destinaţie de vacanţă ţi se potriveşte

Berbec. Florenţa este oraşul care îţi oferă diversitatea de a care ai nevoie, prin cultura, arhitectura şi istoria sa.

Nativii din Taur iubesc luxul şi au o atracţie deosebită faţă de artă. De aceea, locul care ţi se potriveşte cel mai bine este Dublin.

Gemenii adoră să facă parte din mulţime, să fie în mijlocul acţiunii, unde este agitaţia mai mare. Iar oraşul care li se potriveşte cel mai bine este San Francisco.

Veneţia, oraşul romantismului, este ideal pentru nativii din Rac. Plimbă-te pe aleile misterioase şi lasă-ţi fantezia să zburde.

Leul este un semn puternic, teatral şi creativ. Destinaţia perfectă pentru tine este Praga.

Parisul, cu frumuseţea sa pitorească şi numerosele atracţii turistice, restaurantele renumite şi muzeele senzaţionale este ideal pentru Fecioară.

Îţi place să te bucuri de lux, de tot ceea ce este mai bun, iar Copenhaga, cunoscut drept oraşul care oferă cea mai bună calitate a vieţii, este ideal pentru nativul din Balanţă.

Scorpionul este semnul reprezentativ pentru tot ceea ce înseamnă misticism, ştiinţe oculte şi mistere. Iar New Orleans, oraşul cu cea mai bogată cultură ocultă, este destinaţia perfectă pentru tine.

Săgetător. Dorinţa ta de cunoaştere este satisfăcută în Berlin, unde vei avea ocazia să te „întâlneşti” cu istoria care te pasionează atât de mult, dar şi să te bucuri de viaţa de noapte incendiară.

Capricorn. Zodia ta reprezintă ascensiunea, iar Montreal, Quebec, este destinaţia ideală pentru tine. Intri în contact cu viaţa socială activă, cu diversitatea culturală, dar şi cu peisajul natural de vis.

Vărsător. Destinaţia perfectă pentru tine este Stockholm, Suedia. Ospitalitatea suedezilor te va incânta, iar diversitatea culturală şi artistică sunt perfecte pentru a-ţi încânta toate simţurile.

Peşti. O destinaţie potrivită pentru tine este Casablanca din Maroc. Istoria acestui loc şi misterul în care este învăluit te vor atrage ca un magnet şi te vor încânta peste măsură.