Horoscop: Ce este Ascendentul şi ce spune despre personalitatea ta

Horoscop: Alături de poziţia Soarelui şi a Lunii în momentul naşterii, elemente care te definesc puternic, Ascendentul este un al treilea element care îţi influenţează personalitatea, dar şi destinul.

04 iun. 2014, 14:02
Horoscop: Ce este Ascendentul şi ce spune despre personalitatea ta

Îţi oferă unele dintre caracteristicile zodiei în care se află, efectele sale manifestându-se predominant asupra corpului, formei fizice, trăsăturilor, dar şi asupra stării de sănătate. Iată ce influenţe prezintă elementul ascendentului (apă, aer, foc, pământ):

Ascendentul în semn de Foc (Berbec, Leu, Săgetător)
Oferă nativului vitalitate, energie şi iniţiativă, dar şi probleme de sănătate precum boli inflamatorii sau infecţii şi febră. Când majoritatea planetelor se află în semnele Focului, îi este foarte greu nativului să-şi păstreze calmul şi obiectivitatea.

Ascendentul în semn de Apă (Rac, Peşti, Scorpion)
Nativii cu ascendent în semn de apă sunt predispuşi la tulburări digestive şi sunt adesea mai puţin rezistenţi în faţa bolilor. Dacă persoana are mai multe planete în semne de Apă, are o tendinţă spre un comportament flegmatic, nepăsare sau lene, cu excepţia cazului în care Scorpionul este la Ascendent.

Ascendentul în semn de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător)
Ascendentul în semn de aer poate da un temperament nervos şi predispoziţia la boli de plămâni, inimă şi rinichi. Mai multe planete în aceste semne pot oferi înclinaţii artistice şi literare.

Ascendentul în semn de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)
Aceşti nativi au destul de multă vitalitate. În ceea ce priveşte starea de sănătate, pot fi afectaţi de o boală ascunsă, care le afectează funcţiile vitale ale corpului, devenind uneori o afecţiune cronică. Gâtul, stomacul, intestinele sunt mai des ameninţate. Sunt frecvente reumatismele şi
afecţiunile digestive.

Calculează-ţi Ascendentul pe eva.ro