HOROSCOP: Ce fac zodiile în faţa pericolului

Unele persoane sunt capabile să înfrunte pericolul cu zâmbetul pe buze, iar altele ar fi în stare să fugă cât îi țin picioarele atunci când dau de el. Află de pe YVE.ro ce fac zodiile în fața pericolului!

12 dec. 2018, 10:19
HOROSCOP: Ce fac zodiile în faţa pericolului
  • Berbec (21 martie – 20 aprilie)
  • Pentru nativii din zodia Berbec pericolul nu există. Nimic nu este prea greu pentru ei sau prea periculos. Își depășesc constant limitele și sunt pregătiți să înfrunte orice.

    • Taur (21 aprilie – 20 mai)

    Nativii din zodia Taur vor încerca să își păstreze calmul atunci când se află în fața pericolului. Sunt conștienți de faptul că agitația nu va rezolva problema, așa că se vor gândi la o soluție rațională pentru a scăpa.

    • Gemeni (21 mai – 21 iunie)

    Atunci când se află în fața pericolului, nativii din zodia Gemeni cel mai probabil vor propune un dialog prin care să rezolve situația în care se află. Acesta este modul în care gestionează Gemenii problemele.

    • Rac (22 iunie – 22 iulie)

    Nativii din zodia Rac sunt printre cei mai vulnerabili din întregul zodiac. Tocmai de aceea, ei nu pot face față pericolului și, cel mai probabil, vor încerca să fugă de el cât de tare pot.

    • Leu (23 iulie – 22 august)

    Nativii din zodia Leu vor înfrunta pericolul cu mult curaj și determinare. Nimeni nu se pune cu „Regele Junglei” și vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a demonstra că ei sunt de fapt adevăratul pericol.

    • Fecioară (23 august – 22 septembrie)

    Nativii din zodia Fecioară preferă să ducă o viață liniștită și, de aceea, astfel de situații sunt rar întâlnite pentru ei. Totuși, atunci când pericolul se arată, vor încerca fie să îl evite, fie să îl elimine definitiv din viața lor.

    • Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

    Nativii din zodia Balanță sunt cei care reușesc întotdeauna să împace amebele tabere. De aceea, puși în fața pericolului, primul lucru pe care l-ar face ar fi acela de a găsi o soluție benefică pentru ambele părți.

    • Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

    Nativii din zodia Scorpion sunt pregătiți să se înfrunte cu cele mai periculoase lucruri. Știm cât de îndârjiți sunt Scorpionii atunci când sunt călcați pe coadă, așa că cei care își doresc să se pună cu ei ar trebui să se gândească de două ori înainte.

    • Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

    Puși în fața pericolului, nativii din zodia Săgetător vor încerca să caute ceva pozitiv în toată această întâmplare. Vor să își facă cât mai multe amintiri, iar aceasta cu siguranță va fi una de neuitat.

    • Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

    Nativii din zodia Capricorn nu au timpul și nici calitatea necesară pentru a reacționa atunci când se află în fața pericolului. Cel mai probabil, ei vor lăsa pe seama autorităților competente o astfel de situație.

    • Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

    Nativii din zodia Vărsător sunt extrem de creativi, iar pericolul nu le poate intrerupe această abilitate. Tocmai de aceea, vor încerca să creeze o diversiune astfel încât să scape fără prea mari eforturi.

    • Pești (19 februarie – 20 martie)

    Nativii din zodia Pești probabil o vor lua la fugă cât pot de tare atunci când se află în fața unei situații periculoase. Nu știu cum să reacționeze în astfel de momente, iar fuga pare să fie singura lor scăpare.