Horoscop. Ce fantezii sexuale are, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Vrei să îi satisfaci toate dorinţele, dar nu ştii ce îşi doreşte? Astrele te ajută să îl cunoşti mai bine!

05 aug. 2014, 12:39
Horoscop. Ce fantezii sexuale are, în funcţie de zodia lui

Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din Leu vrea să domine şi visează cu ochii deschişi o partidă de amor în care poate să îţi facă ce îi trece prin cap, fără ca tu să ai ceva de comentat. I-ar plăcea să aibă un bici cu care să te facă să îi asculţi poruncile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Costumează-te în orice, pentru vă imaginaţia lui imediat va intra în acţiune. Nu are fantezii exagerate, ci mai degrabă unele banale în care îl legi şi îl pedepseşti pentru ceva imaginar. Rolul de profesoară sau de doctor te-ar prinde de minune!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nativul din Balanţă visează cu ochii deschişi o femeie imobilizată căruia poate să îi facă orice. Sexul oral este tot ce visează, aşa că îşi imaginează scenarii în care tu îi oferi un preludiu de neuitat, iar apoi el îţi dezmiardă fiecare parte a trupului.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Practicile sado-maso îi sunt caracteristice acestui nativ, aşa că fanteziile lui nu sunt uşor de acceptat de către partenerele lui. Cu toate acestea, Scorpionul visează cum îşi biciuie sau trage de păr iubita, în timp ce aceasta îi oferă preludiul mult aşteptat.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acest nativ te vrea perversă, aşa că un costum de cat women l-ar da definitiv peste cap. Visează cu ochii deschişi cum tu eşti goală complet şi îl aştepţi pe tocuri, aceasta este o tehnică cu care îl poţi excita pe loc fără să dai greş niciodată.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Acest nativ nu este foarte atras de fantezii şi nici nu îşi imaginează lucruri pe care nu le poate avea. Stilul lui realist îi dă un aer de superioritate, şi singura dorinţă a lui în pat ar fi să îl tratezi precum stăpânul lumii. 

Citeşte mai mult pe eva.ro