HOROSCOP: Ce fel de prieteni ai, în funcţie de zodia ta

O vorbă din popor spune că cine se aseamănă se adună, şi este cât se poate de adevărată. Prietenii tăi sunt parte din tine şi trebuie să îi alegi în funcţie de nevoile tale. Află ce fel de prieteni ai, în funcţie de zodia ta.

12 oct. 2013, 12:47
HOROSCOP: Ce fel de prieteni ai, în funcţie de zodia ta

Balanţă. Prietenii tăi te acceptă cu bune şi cu rele, şi nu au nimic de comentat cu privire la stilul tău. Sunt oneşti, caracteristică principală şi în modul pe care l-ai ales tu de a-ţi trăi viaţa.

Scorpion. Prietenii tăi sunt foarte înţelegători cu tine şi îţi acceptă toate mofturile. Au foarte mare grijă de tine din umbră, şi te lasă să crezi că totul se întâmplă datorită ţie.

Săgetător. Amicii tăi sunt peste tot şi te fac să te simţi bine în orice condiţii. Sunt vorbăreţi şi pregătiţi pentru orice subiect de discuţie.

VEZI ŞI: Cum judeci oamenii din jurul tău, în funcţie de zodie

Capricorn. Prietenii pe care îi ai sunt clar prieteni pe viaţă. Ei sunt de mare încredere, la fel ca şi tine, şi este nevoie de mult timp ca să îi alegi corect.

Vărsător. Amicii tăi sunt persoane care nu ţi-ar face niciodată rău şi nu vor profita de tine, chiar dacă le dai ocazia de multe ori.

Peşti. Prietenii tăi sunt persoane care urăsc falsitatea şi se poartă exact aşa cum simt. Sunt mereu lângă tine atunci când simţi nevoia să vorbeşti cu cineva şi îţi oferă sfaturi foarte utile.

Berbec. Prietenii tăi sunt foarte distractivi, iar alături de ei nu te vei plictisi niciodată. Între voi nu există limite şi vă puteţi permite orice unul cu celălalt.

Taur. Prietenii tăi sunt foarte bine educaţi, se învârt în cercuri selecte şi iubesc să îmbine prietenia cu afacerile. Te poţi baza pe ei oricând din punct de vedere financiar.

Gemeni. Amicii tăi sunt persoane cu foarte mult bun simţ, care nu fac diferenţa între oameni. Sunt foarte sociabili şi astfel îşi fac relaţii pe oriunde ajung.

Rac. Prietenii tăi sunt foarte importanţi pentru tine, ba chiar îi consideri parte din familia ta. Din acest motiv, aveţi o relaţie foarte deschisă şi vă permiteţi orice între voi.

Leu. Prietenii tăi îţi sunt foarte loiali, dar nu au o putere de decizie mai mare decât a ta. Aceştia ascultă de tine fără să aibă vreun interes ascuns.

Fecioară. Prietenii tăi sunt total opusul tău, dar asta nu înseamnă că nu sunt adevăraţi. Te cunosc atât de bine, încât nu este nevoie de prea multe vorbe ca să vă înţelegeţi.

CITEŞTE ŞI: „Prieteni cu beneficii” sau cum convingi o femeie matură să facă sex un bărbat tânăr