Horoscop: Ce fel de vacanţă te reprezintă, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Nativa din Scorpion iubeşte să viziteze în permanenţă locuri noi, de aceea destinaţia ei diferă de la an la an.  

21 iul. 2015, 03:30
Horoscop: Ce fel de vacanţă te reprezintă, în funcţie de zodia ta

RAC

Pentru tine vacanţă înseamnă oameni dragi şi multă mâncare, aşa că vei alege mereu un loc care iese în evidenţă prin diversitatea culinară. 

Îţi plac de asemenea oraşele încărcate de istorie, pentru că eşti o fire comunicativă şi adori astfel de subiecte de discuţie cu localnicii. 
 
LEU
 
Îţi place să te relaxezi în lux, şi cu siguranţă dacă ai banii necesari vei opta pentru destinaţii elegante pe care nu şi le poate permite oricine.
 
Nu eşti snoabă, însă o dată pe an vrei să îţi faci toate poftele şi să te înconjori de oameni selecţi. Dubaiul poate fi o opţiune, mai ales dacă adori să te bronzezi.
 
FECIOARĂ
 
Te refugiezi în mijlocul naturii ori de câte ori ai ocazia, însă în concediu cu siguranţă îţi vei alege cu atenţie un astfel de loc.
 
Zonele muntoase sunt principala ta atracţie, ai nevoie de linişte, dar şi de puţină aventură. Eşti adepta drumeţiilor şi îţi place să baţi în lung şi în lat locurile pe care le vizitezi.
 
BALANŢĂ
 
Îţi place siguranţa, aşa că vei alege de fiecare dată o destinaţie care să îţi inspire încredere.
 
Vrei să petreci câteva zile lipsite de stres, zile în care te poţi bucura de mâncare bună şi inedită. Şi dacă tot baţi drum lung trebuie neapărat să ai ce vizita, aşa că istoria contează foarte mult pentru tine. Îţi place provocarea şi îţi place să fii pusă în situaţia de a te adapta rapid.
 
SCORPION
 
Îţi place să vizitezi, de aceea alegi mereu o destinaţie diferită de la an la an.
 
Te fascinează modul de trai al altora şi de obicei încerci să experimentezi şi tu acelaşi lucru pe parcursul şederii tale acolo. Eşti genul de femeie care se urcă într-o decapotabilă şi opreşte în locurile care o atrag.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro