HOROSCOP: Ce fenomen al naturii eşti în funcţie de zodie

Trăsăturile fiecărei zodii se vede în personalitatea oricărei persoane, acestea reflectând, într-o oarecare măsură, caracteristicile fenomenelor naturale.

07 mart. 2014, 15:34
HOROSCOP: Ce fenomen al naturii eşti în funcţie de zodie

Află cu ce fenomen al naturii te asemeni în funcţie de zodie.

Berbec – Fulger

Unul dintre semnele zodiacale de Foc, Berbecul este curajos si spontan exact ca un fulger. Se aprinde in numai cateva secunde, insa mania ii trece cat ai clipi din ochi la fel ca un fulger care strabate cerul. Iuti la manie, Berbecii au adesea reactii impulsive pe care apoi le regreta. De asemenea, acestia au tendinta de a domina, la fel cu fulgerul care apare intotdeauna inaintea tunetului.

Foc şi apa? Compatibilitatea în relaţia de cuplu în funcţie de elementele care vă guvernează HOROSCOPUL

Taur – Tunet

Fiind unul dintre semnele de Pamant, Taurii sunt cerebrali si linistiti insa atunci cand isi pierd calmul pot fi asemanati cu un tunet. In perioadele linistite sunt relaxati si detasati, insa perioadele furtunoase stiu sa isi faca simtita prezenta. Incapatanati din fire, odata ce au inceput o cearta o vor incheia numai atunci cand vor ei.

Gemeni – Tornada

Semn de Aer veritabil, Gemenii sunt la fel de instabili precum o tornada. Nu stii niciodata cand vorbesc serios sau glumesc. De asemenea, schimbarile de dispozitie sunt caracteristice nativilor nascuti sub acest semn zodiacal. Motto-ul Gemenilor este “Traieste clipa” asa ca pretuiesc fiecare moment.

Citeşte şi HOROSCOP: Toate combinaţiile posibile între zodii. Găseşte-ţi zodia compatibilă

Rac – Maree

Semn de apa, Racul este matur si usor timid. La fel ca mareea, Racul oscileaza periodic, fiind vesnic indecis. Foarte usor de influentat, acesta se razgandeste de la o clipa la alta, dand dovada de lipsa de incredere in propria persoana.

Citeşte restul horoscopului pe Feminis.ro.