HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele în perioada 21 – 26 iunie

HOROSCOP: Descoperă ce rezervă astrele în perioada 20 - 26 iunie pentru fiecare zodie.

20 iun. 2014, 13:44
HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele în perioada 21 – 26 iunie

HOROSCOP BERBEC

Nu vă puteţi detaşa întregul interval de impresiile negative pe care vi le-au făcut unele persoane din anturaj. Reveniţi continuu la analizarea comportamentului lor din dorinţa de a le deschide ochii şi rudelor acestora. Dorinţa de a deveni „liderul” tuturor iese, în sfârşit, la iveală de miercuri.

HOROSCOP TAUR

Nu vreţi să renunţaţi la plăcerea de a comanda nici măcar acasă. Marţi, se pare că toate planurile dv. ies pe dos. Joi, sunteţi efectiv blocată, dar nu vreţi să cereţi ajutorul nimănui şi nu recunoaşteţi cu niciun chip că aţi greşit din nou prin deciziile profesionale. Sâmbătă, toate par un vis urât!

HOROSCOP GEMENI

Vreţi să faceţi multe şi nu reuşiţi mai nimic de una singură. Apar din senin tot felul de obstacole, însă sunteţi decisă să vă lipsiţi de „ajutoare”! După toate tensiunile pe care a trebuit să le suportaţi în acest interval, chiar şi persoana iubită vă dovedeşte în week-end că e lipsită de afecţiune.

HOROSCOP RAC

E foarte posibil să cedaţi nervos de marţi şi să „judecaţi” prea aspru întreaga familie. Cineva drag din anturajul profesional face multe presiuni miercuri asupra dv. pentru a lua o decizie ce o avantajează. Vineri şi sâmbătă, afişaţi înţelegere şi o aprobaţi verbal, dar rămâneţi la părerea personală.

HOROSCOP LEU

Ajungeţi la concluzia că speranţele profesionale pe care le-aţi avut erau desprinse de realitate, dar şi că aţi fost greşit sfătuită de către şefi. Faceţi eforturi pentru ca cei din jur să înţeleagă de ce este nevoie să continuaţi să economisiţi. Vi se pare anormal să tot repetaţi aceleaşi lucruri.

HOROSCOP FECIOARĂ

Aveţi posibilitatea de a vă îndeplini aproape toate visele, numai că nu aţi bănuit niciodată că va fi nevoie de atât ajutor din partea rudelor apropiate. Până acum, nu aşteptaţi sprijin de la nimeni. Persoana iubită nu înţelege joi darurile cu care o răsfăţaţi, ba vă face şi numeroase reproşuri.

HOROSCOP BALANŢĂ

Se pare că în acest interval nu „înţelegeţi” decât cadourile pe care le puteţi evalua în bani. Aveţi o viziune de ansamblu a ceea ce doriţi să faceţi în viitor în domeniul profesional şi nu mai găsiţi necesar să vă căutaţi parteneri de cursă lungă. Amânaţi toate întâlnirile, fără să daţi explicaţii.

HOROSCOP SCORPION

Puneţi bazele unei noi activităţi profesionale din dorinţa de a avea permanent o preocupare lucrativă. Sunteţi sfătuită miercuri să participaţi la un proiect pe care îl consideraţi însă fără mari şanse. Vineri, o rudă apropiată încearcă să vă impresioneze pentru a o ajuta la achitarea unor datorii.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Refuzaţi marţi ori miercuri o colaborare profesională nu din răutate, ci pentru că vreţi să puneţi în practică singură un proiect costisitor. Nu vă place când refuzaţi, dar va trebui să acceptaţi o astfel de situaţie. Purtaţi joi lungi discuţii cu scopul de a-i convinge pe toţi că aveţi dreptate.

ZODIA NOROCOASĂ – CAPRICORN

Nu ascultaţi de nimeni întregul interval şi refuzaţi orice fel de sfat din orice parte ar veni. Vă bazaţi pe fondurile dv. secrete şi speraţi să acoperiţi toate datoriile din banii primiţi joi. Realitatea însă vă va contrazice, deoarece tocmai prietenii vor fi cei care nu vor mai accepta amânările de plăţi ale datoriilor. Nu vreţi decât să vă distraţi şi nu ţineţi cont de proiectele profesionale pe care singură le-aţi propus. Faceţi totuşi eforturi imense pentru a obţine ceea ce vă doriţi, mai ales din punct de vedere sentimental. În week-end, comiteţi multe imprudenţe, extrem de criticate de familie, dar uitate imediat ce le adresaţi un surâs.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro