HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele între 10-16 octombrie. Care este ZODIA NOROCOASĂ

Horoscop: Descoperă ce-ți rezervă astrele în perioada 10-16 octombrie.

10 oct. 2014, 09:09
HOROSCOP: Ce-ţi rezervă astrele între 10-16 octombrie. Care este ZODIA NOROCOASĂ

Horoscop BERBEC

Doriţi să reorganizaţi şi să înfrumuseţaţi interiorul casei în care locuiţi şi aveţi o surpriză plăcută atunci când se oferă toţi cei dragi să vă ajute. Sunteţi stresată de timpul scurt în care trebuie să finalizaţi tot ceea ce v-aţi propus, înainte de a face un drum în provincie ori în străinătate.

Horoscop TAUR

Noi joburi ori contracte vă bat la uşă de la începutul intervalului. Chiar dacă sunt de scurtă durată, aceste contracte vă asigură un buget mai mare. Este posibil să păstraţi secrete aceste noi şanse financiare, deoarece consideraţi că partenerul de cuplu şi familia cheltuiesc prea mult şi fără rost.

Horoscop GEMENI

Sistaţi numai pentru moment activităţile profesionale în care aţi bătut de bună voie pasul pe loc. Faceţi cu foarte multă plăcere câteva drumuri impuse de munca dv. şi investiţi tot ceea ce câştigaţi în casă, mai mult de nevoie. Revedeţi joi pe neaşteptate cu plăcere o mulţime de prieteni şi amice.

Horoscop RAC

Şansele financiare se succed cu rapiditate, chiar dacă unele sunt încă doar sub formă de proiect. Descoperiţi noi escrocherii „amicale”, dar de această dată sunteţi pusă în gardă şi reacţionaţi prompt. Ar fi foarte bine ca în prima parte a intervalului să fiţi foarte atentă la ce medicamente luaţi!

Horoscop LEU

Intenţiile dv. de a face schimbări la serviciu nu sunt înţelese, ba unii colegi le consideră chiar excentrice. Treziţi interesul unor nativi din Fecioară, însă preferaţi să vă păstraţi integritatea principiilor. Din punct de vedere financiar, pentru moment, primiţi doar multe promisiuni exagerate.

Horoscop FECIOARĂ

Mai libertină decât de obicei, vă consideraţi persecutată mai ales la serviciu, unde consideraţi că faceţi cele mai grele activităţi, în timp ce alţii sunt favorizaţi de către şefii direcţi. Este necesar să faceţi numeroase drumuri în provincie ori străinătate, pe care le amânaţi de luni de zile.

Horoscop BALANŢĂ

Prea sensibilă, aveţi reacţii exagerate faţă de orice admonestare, dar mai ales din partea partenerului de cuplu. Lipsa de activitate vă împinge miercuri să reluaţi relaţii care nu prea v-au adus noroc. Nu este exclus ca cele mai multe native să plece în excursii sau călătorii lungi în străinătate.

Horoscop SCORPION

Sunteţi subiectivă şi oricât de mult v-ar lăuda cei din anturaj şansele profesionale, dv. vi se par de-a dreptul nule. Partenerul de viaţă vă susţine financiar doar dacă aveţi copii şi situaţia vi se pare cam nedreaptă. Tinerele se gândesc la escapade în străinătate, iar mamele devin prea generoase.

Horoscop SĂGETĂTOR

De miercuri, doriţi să vă puneţi în valoare toate talentele pe care le aveţi, dar vă este clar că momentan creativitatea dv. se află în criză. Daţi vina pe colegi ori pe condiţiile improprii din familie, însă vă este clar că „filonul” special a secat. Vineri, mamele par indiferente faţă de copii.

Horoscop CAPRICORN

Cu multă înţelepciune, încercaţi să-i explicaţi atât partenerului de cuplu, cât şi prietenului care vă ajută, că amândoi sunt extrem de importanţi pentru dv. Vreţi să vă bucuraţi împreună de aceleaşi şanse de afirmare şi doriţi să excludeţi pentru moment orice deplasare, mai ales de lungă durată.

ZODIA NOROCOASĂ – VĂRSĂTOR

Mai puţin irascibilă, dar nu şi lipsită de intuiţie, acţionaţi apelând la diplomaţie, pentru a obţine avantaje profesionale. Cu toate acestea, oricât de mulţi bani aţi câştiga, aveţi impresia că prietenii şi rudele iar vă surclasează. Vineri, vă irită faptul că nu vă puteţi cheltui câştigurile după bunul plac, iar cadourile pe care le primiţi le consideraţi nefolositoare. Pregătiţi în weekend cu multă ardoare locuinţa pentru vizitele de lungă durată ale amicilor ori rudelor din alte localităţi. Întregul interval, faceţi investiţii numeroase pentru a vă asigura un viitor mai bun (ori doar mult mai comod).Toate nativele visează la călătorii lungi în ţări exotice.

Citeşte mai mult pe clickpentrufemei.ro


loading...