HOROSCOP: Ce idei preconcepute ai, în funcţie de zodia ta

Fiecare dintre noi are propria personalitate şi chiar dacă ne modelăm după ceilalţi şi tindem să fim la fel, o parte din noi este unică. Află-ţi fixurile, ideile preconcepute sau toanele, în funcţie de zodie, şi vezi ce te face să fii specială!

08 oct. 2013, 07:01
HOROSCOP: Ce idei preconcepute ai, în funcţie de zodia ta

Nativa din Balanţă este obsedată de egalitate şi nu suportă când vede ceva nedrept. Din acest motiv, femeia din această zodie caută întotdeauna să se facă dreptate.

Femeia Scorpion este foarte dificilă în relaţiile cu oamenii, şi asta doar din cauza faptului că este foarte exigentă cu cei din jur. Toate acestea sunt rezultatele exigenţei asupra propriei persoane.

Nativa din Săgetător nu vorbeşte decât cu cei care îi seamană. Are un uşor aer superior şi cataloghează oamenii după statutul lor social.

Femeia din Capricorn vrea să controleze tot. Atunci când ceva nu iese aşa cum îşi doreşte, îndepărtează foarte uşor acele persoane care îndrăznesc să câştige teren în faţa ei.

Nativa din Vărsător are întodeauna tendinţa de a se contrazice şi îşi schimbă opinia în funcţie de persoana cu care discută.

CITEŞTE ŞI: Cea mai vizibilă calitate a fiecărei zodii

Peşti. Ideea preconcepută care o urmăreşte la tot pasul este că cei din jurul ei vor să îi pună piedici, de aceea refuză atunci când i se oferă ajutorul.

Berbec. Simte că timpul nu îi ajunge niciodată pentru câte şi-a propus să facă, pentru că nu vrea ca cineva să fie mai bun ca ea. Nu ar suporta să se amintească despre ea ca fiind pe locul doi.

Femeia din zodia Taur este obsedată de siguranţă, aşa că ideea ei preconcepută de bază este să menţină un echilibru între toate sectoarele vieţii ei.

Gemeni. Ţelul ei de bază, care poate fi doar o idee preconcepută greşită, este să nu stea aproape de oamenii de la care crede că nu are nimic de învăţat.

Femeia Rac este foarte precaută şi nu încearcă prea des lucruri noi sau riscante. Dacă nu ştie din start că rezultatul va fi unul bun, atunci ea renunţă să facă acel lucru.

Nativa din Leu urăşte de moarte să nu fie în centrul atenţiei şi să stea într-un con de umbră. Nu suportă să rămână singură, considerând acest lucru o ruşine pentru care ar fi singura vinovată.

Nativa din Fecioară cataloghează omul după principiile ei de bază. Stilul ei perfecţionist şi ideile ei fixiste sunt înnăscute şi nu poate trăi fără ele.