HOROSCOP: Ce îi complexează pe bărbaţi în funcţie de zodia lor

Şi bărbaţii au complexele lor legate de aspectul fizic, starea materială sau socială. Vezi exact care sunt acestea în funcţie de zodie.

05 sept. 2013, 17:30
HOROSCOP: Ce îi complexează pe bărbaţi în funcţie de zodia lor

Bărbatul Berbec nu pare genul care să aibă complexe şi chiar aşa este în mare parte. Dacă există ceva care să-l complexeze, aceea este cariera.

Taur. Îl complexează oamenii puternici, energici şi şi-ar dori să fie ca ei, doar că niciodată nu reuşeşte să se mobilizeze. Ar vrea să fie mai energic şi mai activ, dar lenea e prea mare.

Gemeni. Toată lumea îl crede un mare cuceritor, dar de fapt e destul de timid în prezenţa femeilor pe care le place. I se pare că toţi ceilalţi bărbaţi sunt mai pricepuţi şi mai descurcăreţi decât el când vine vorba de femei.

Rac. Îl complexează aspectul lui fizic, cultura generală destul de limitată, dar şi multe alte lucruri. Multitudinea de complexe îi crează o lipsă de încredere în sine care îl face un om dificil în relaţiile sentimentale.

Leu. Multe complexe sunt legate de fizicul lui – în general, bărbaţii din Leu arată foarte bine, dar ei îşi găsesc tot felul de defecte care ajung să-i obsedeze. Altele sunt legate de performanţele sexuale.

Bărbatul Fecioară nu prea îşi pierde timpul cu complexele. Dacă are unele complexe, acestea sunt legate de cariera lui şi de situaţia financiară.

Bărbatul din Balanţă nu prea ştie ce sunt complexele. Îşi descoperă şi el, ca noi toţi, tot felul de defecte, dar acestea îl preocupă maxim câtvea zile, apoi le uită.

Scorpionului îi place să-şi trăiască viaţa şi nu are timp de complexe. Pentru el nu contează aspectul fizic, nu contează banii sau poziţia socială şi nici experienţa sentimentală.

Săgetătorul nu prea are complexe, dar puţinele care apar de-a lungul vieţii sunt legate de relaţiile lui femeile. Este destul de timid, chiar dacă nu pare şi şi-ar dori o personalitate mai puternică prin care să poată cuceri pe loc femeile.

Capricorn. Complexele ajung să-i creeze stări de anxietate şi un stres enorm. La bărbaţi, acestea sunt legate de fizic, dar mai ales de statutul social.

Vărsătorul nu are complexe, ci doar unele regrete. Îşi face griji pentru acţiunile lui şi felul cum îi afectează pe cei din jur. Însă nici nu face nimic ca să-şi corecteze greşelile.

Peşti. Orice bărbat din Peşti este nemulţumit de performanţele sexuale şi de mărimea penisului, chiar dacă nu a primit niciodată „reclamaţii”. De aceea sunt total lipsiţi de încredere în sine şi foarte geloşi.


loading...