Horoscop: Ce îl deranjează la o femeie, în funcţie de zodia lui

Există bărbaţi care nu stau într-o relaţie dacă partenera lor nu este aşa cum vor. E important să ştii ce să eviţi pentru a nu-l pierde.

19 nov. 2013, 22:11
Horoscop: Ce îl deranjează la o femeie, în funcţie de zodia lui

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nativul din acest semn zodiacal se simte foarte iritat dacă îi vei şăsa impresia că nu eşti de acord cu el niciodată. Se va simţi rănit în orgoliu şi va fi obligat să ia o decizie definitivă. Nu suportă să îi fii contra mereu, mai ales dacă acest lucru se întâmplă în prezenţa altor persoane.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din Săgetător nu suportă ca femeia de lângă el să fie absentă şi să nu se implice în relaţie. Chiar dacă el vrea să ia deciziile cel mai importante, acesta este complet deranjat dacă laşi totul pe umerii lui. Are nevoie să simtă că sunteţi doi.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Bărbatul din Capricorn ţine foarte mult ca partenera lui să fie doar a lui din toate punctele de vedere. Nu suportă să ai ochi şi pentru alte persoane şi nici să le acorzi altora mai mult timp decât lui. Pentru a avea o relaţie cu un asfel de bărbat ar trebui să faci multe sacrificii şi să te dedici numai lui.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul din acest semn zodiacal nu suportă femeile posesive, care îl trag la răspundere şi care se supără foarte des şi din nimicuri. Vrea libertate deplină, pentru că el consideră că îşi unoaşte limitele şi ştie să se poarte fără să îi tot repeţi tu acest lucru.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din această zodie nu suportă să fie contrazic, criticat sau pus într-o lumină proastă, chiar dacă ai dreptate prin ce spui. Acest lucru îl frustrează şi îl face să devină din ce în ce mai distant în relaţia cu tine.

Citeşte mai mult pe eva.ro