HOROSCOP: Ce îl enervează pe iubitul tău la tine

Chiar dacă te iubeşte, cu siguranţă sunt anumite gesturi, atitudini sau obiceiuri ale tale pe care iubitul tău nu le suportă. Vezi care sunt acestea în funcţie de zodia lui.

06 iun. 2013, 07:56
HOROSCOP: Ce îl enervează pe iubitul tău la tine

Berbecul este un bărbat plin de viaţă. Îl enervează lipsa de comunicare, pesimismul, anxietatea ta şi simte că acestea îi strică buna dispoziţie.

Taurul este un bărbat calm, şi chiar leneş. Îl deranjează femeile prea energice, care se încăpăţânează să-l atragă în diferite activităţi, mai ales dacă acestea implică o doză de imprevizibilitate.

Gemeni. Îl enervează femeile supărăcioase şi care nu vorbesc despre sentimentele lor.

Rac. Încrederea este foarte importantă pentru el şi îl enervează femeile pe care nu se poate baza.

Leului îi place să fie în centrul atenţiei, să strălucească, să fie admirat. De aceea, îl enervează femeile care îl eclipsează.

Fecioară. Cel mai tare îl enervează lipsa de politeţe şi dezordinea. Dacă ai lăsat o scamă cât de mică prin casa lui, să fii sigură că o va observa şi îţi va atrage atenţia imediat.

Bărbatul din Balanţă este destul de lent şi nu îi place să-l grăbeşti. Aşa că, orice planuri ai avea, trebuie să-l anunţi din timp şi în niciun caz nu-i spune „Hai mai repede”.

Scorpion. Nu suportă situaţiile când el îţi propune anumite activităţi, iar tu le refuzi pe toate şi nici nu vii cu alte idei. Simte că este singur în relaţie.

Săgetătorul se enervează foarte tare atunci când e contrazis. Cu atât mai rău eeste atunci când asta se întâmplă în public.

Capricorn. Este foarte gelos şi îl enervează să te vadă flirtând cu alţii sau vorbind despre alţii.

Vărsătorului nu îi plac femeile care îl cicălesc sau îi impun anumite lucruri. Începe să se simtă sufocat la cel mai mic semn de gelozie din partea ta.

Peştele este un bărbat lipsit de încredere în propria persoană. Criticile la adresa lui îl calcă pe nervi şi îl facă să-şi pună şi mai multe întrebări legate de calităţile sale.