HOROSCOP: Ce imagine ţi-ai creat pe Faceboook, în funcţie de zodie

Toată lumea are păcate vinovate şi un anumit stil de a posta mesaje pe Facebook şi alte reţele de socializare. Află ce fel de om eşti pe Facebook, în funcţie de zodia ta şi ce imagine ţi-ai creat pe reţelele de socializare, potrivit astrelor.

03 sept. 2013, 19:53
HOROSCOP: Ce imagine ţi-ai creat pe Faceboook, în funcţie de zodie

Berbec sunt încăpăţânaţi, loiali şi generoşi, astfel că postează tot felul de cauze nobile, una mai lacrimogenă ca alta. Sunt mereu la curent cu activitatea ONG-urilor.

Taurii sunt înnebuniţi după check-in şi sunt foarte uşor de plasat în spaţiu, fie că e vorba de un club, casa unui prieten sau o plajă anume.

Prietenoşi şi genul care se deplasează în gaşcă, Gemenii preferă să posteze poze, decât statusuri sau să dea like.

Racii sunt romantici şi idealişti, astfel că majoritatea postărolor lor de pe Facebook conţin citate celebre, vorbe de duh şi postulate ale unor clasici.

Leii sunt atât de vanitoşi încât nu vei vedea altceva decât statusuri în care se laudă sub pretextul că se vaită de ceva.

Fecioarele sunt mereu nemulţumite de tot şi toate. Nu se opresc din postări critice nici atunci când sunt într-un club.

Nativii din Balanţă iubesc să pună poze în care apar doar parţial, întregi albume de fotografii cu peisaje de pe unde au fost, fără niciun om în cadru.

Fie că este vorba despre un status deochiat, o poză dintr-un film pentru adulţi sau un share la un articol despre kama sutra, sigur provin de la un Scorpion.

Săgetător. Cum le place mult să umble pe coclauri şi activităţile intense nu le lipsesc, profilul de Facebook reflectă starea lor şi locul unde se află într-un moment sau altul.

Capricornii postează rar şi puţin pe reţetele de socializare. Cel mai probabil postează două fotografii când se căsătoresc, dau like când cineva îşi schimbă jobul şi mai anunţă sec, pensia.

Vărsătorii sunt cei care vor să primească like-uri. oarte adesea, ei au şi un blog, pentru care fiecare postare despre vedete sau sfaturi de beauty apare şi pe Facebook.

Peştii sunt destul de potoliţi pe Facebook. Postările lor arată că vor doar să fie plăcuţi şi iubiţi şi toate dulcegăriile se datorează acestei nevoi de mai multă iubire în lume.