Horoscop: Ce înger păzitor ai, în funcţie de zodia în care te-ai născut

Din momentul în care ne naştem, fiecare avem un destin, iar acesta este influenţat atât de astre, cât şi de îngerii noştri păzitori. Fiecare persoană are propriul său înger păzitor, indiferent de religie, rasă sau cultură.

04 sept. 2014, 07:48
Horoscop: Ce înger păzitor ai, în funcţie de zodia în care te-ai născut

Ingerii pazitori ne feresc de pericole si ne ghideaza pasii in viata, ne indeamna sa avem deschidere catre ceea ce este bun si sa evitam raul, sunt capabili de o intelegere profunda si ne accepta slabiciunile.

In functie de zodia in care ne-am nascut, fiecare dintre noi avem un inger care ne ocroteste si care ne ghideaza pasii in viata. Asadar, afla ce inger pazitor ai si ce influenta are acesta asupra ta:

Berbec – Malahidael – Ingerul curajului

Nativii nascuti in aceasta zodie primesc curajul si puterea divina a acestui inger. Malahidael sprijina orice efort creativ, le da putere nativilor sa mearga pana la capat cu anumite proiecte si ii ghideaza spre calea cea buna. Acest inger le demonstreaza nativilor aflati sub protectia sa ca au o menire in viata si ii ajuta sa vada care sunt adevaratele pericole de care trebuie sa se fereasca in viata.

Taur -Asmodael – Ingerul Rabdarii

Nativii din Taur sunt protejati de Asmodael. Acesta le da putere sa infrunte orice pericol si ii ajuta sa gandeasca in perspectiva. Asmodael este cel care reuseste sa transforme orice dorinta in realitate si care le da acestor nativi puterea sa mearga mai departe, indiferent ce pericole se afla in fata lor. Cu ajutorul lui Asmodael, Taurii pot deveni fiinte spirituale mai preocupate de suflet decat de trup.

Gemeni – Ambriel – Ingerul gandurilor pure

Ambriel ii ajuta pe acesti nativi sa vada binele in cei din jur si sa gandeasca pozitiv, sa evite orice situatie neplacuta si sa aplaneze orice conflict. Le da puterea de a vedea solutii simple la probleme dificile si i-a inzestrat cu harul vorbirii. Asadar, Gemenii sunt adevarati vrajitori ai cuvintelor. Comunicarea este puterea Gemenilor si poate deveni o arma de temut. Acesti nativi pot urca la cer, pot dialoga cu Divinitatea si pot comunica cu usurinta cu cei din jur.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.