HOROSCOP: Ce înseamnă pentru el fericirea în cuplu, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Descoperă cum vede el relaţia perfectă, cum trebuie să fii şi ce trebuie să faci pentru a se declara cu adevărat fericit. Află mici detalii ascunse!

03 feb. 2014, 22:51
HOROSCOP: Ce înseamnă pentru el fericirea în cuplu, în funcţie de zodie

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul din Vărsător are o uşoară tendinţă spre partea artistică, aşa că îl vor atrage femeile boeme şi originale. Se va declara cu adevărat fericit în momentul în care va avea o relaţie atipică şi cu totul specială faţă de cele din jurul lui.

HOROSCOP Peşti (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din Peşti se va simţi cu adevărat fericit atunci când va găsi o persoană foarte sinceră cu care să îşi petreacă restul zilelor. Pentru el, relaţia perfectă înseamnă una fără minciuni şi cu încredere deplină. Vrea în acelaşi timp să fii foarte feminină.

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Bărbatul din Berbec se va simţi fericit abia atunci când partenera lui va fi la fel de activă ca şi el. Relaţia perfectă va trebuie să fie una destul de agitată, dar nu în sensul rău al cuvântului. Vrea ca iubita lui să fie şi puternică, dar şi feminină.

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul din această zodie îşi doreşte o iubită familistă şi pe care se poate baza oricând. Îi plac femeile care iubesc copiii, ştiu să gătească, dar care nu uită să aibă grijă de frumuseţea ei. Se va declara mai mult decât fericit dacă va avea parte de o familie tradiţională.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Bărbatul din această zodie se va declara fericit în momentul în care partenera lui va fi una cu care poate să râdă în orice moment, şi din orice. Pentru el, distracţia este foarte importantă, şi dacă va face echipă cu tine, va fi mai mult decât mulţumit. La un alt nivel, când se va maturiza, acest nativ vrea să fii familistă, dar să ai şi carieră.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 21 iulie)

Relaţia la care visează şi în care s-ar simţi cu adevărat fericit ar fi una plină de copii, adică o familie în adevăratul sens al cuvântului. Cuvântul cheie este stabilitate şi nu se abate de la această regulă strictă.

HOROSCOP Leu (22 iulie – 22 august)

Nativul din Leu se va simţi pe deplin fericit în momentul în care va avea parte de o iubită plină de calităţi. Vrea să aibă la braţul lui o adevărată divă, dar nu doar în societate. Îşi doreşte eleganţă şi educaţie în viaţa lui de cuplu, dar şi mult respect.

Citeşte mai mult pe eva.ro