HOROSCOP: Ce îşi doresc femeile de la partener în funcţie de zodie!

Toate femeile doresc să aibă un partener de viață perfect. Acesta este un lucru obișnuit, dar ai realizat că aceste dorințe sunt uneori legate de semnele noastre zodiacale? Fiecare zodie definește această trăsătură a femeii și cunoașterea a ceea ce dorește ea poate fi mai ușoară.

17 iul. 2017, 08:20
HOROSCOP: Ce îşi doresc femeile de la partener în funcţie de zodie!

Berbec

Nativa Berbec își dorește un un iubit în adevăratul sens al cuvântului, care să fie confidentul ei, să fie întotdeauna în preajma ei și să discute despre orice cu el. Ei îi place să-i atragă atenția și acest lucru poate părea foarte copilăresc pentru el, dar se bucură de prezența ei în orice moment.

Taur

Femeia născută în zodia Taur iubește să-și împărtășească viața cu cei din jur și de aceea este foarte activă pe toate rețelele sociale. În plus, îi place să arate că relația ei de cuplu este perfectă, că este fericită și vrea ca lumea să știe acest lucru. Și, desigur, se asigură că și partenerul se bucură de toată atenția. 

Gemeni

Nativa Gemeni este cunoscută pentru naturalețea și pasiunea sa pentru anumite lucruri. Însă, există momente în care ar vrea să fugă de tot și de toate. Și chiar dacă vrea ca partenerul să-i acorde suficientă atenție, el trebuie să fie suficient de interesant pentru ea.

Află ce își doresc femeile de la partener în funcție de zodie pe clickpentrufemei.ro.