Horoscop: Ce machiaj ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Află ce trucuri să foloseşti pentru a te pune în valoare şi ce makeup îţi scoate în evidenţă personalitatea.

18 nov. 2013, 21:16
Horoscop: Ce machiaj ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Îţi plac persoanele misterioase, de aceea tinzi să fii şi tu una dintre ele. Ţi s-ar potrivi de minune o pată de culoare lila pe pleoape, iar dacă eşti mai îndrăzneaţă, optează pentru un mov intens uşor strălucitor. Foloseşte un luciu de buze transparent sau rozaliu, şi eşti gata de petrecere.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Ţi se potrivesc nuaţele îndrăzneţe, fie ele de roşu, fie ele de albastru.Optează pentru roşu la buze, şi albastru închis metalic la ochi. Ai grijă, însă, să nu o faci concomitent, pentru că ai fi mult prea încărcată. Ideea este să atragi atenţia doar asupra unei zone a feţei.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Eşti semn de pământ, aşa că ţi se potrivesc de minune nuanţele în acest gen. Bejul, brunul, maroul de orice nuanţă, transpuse prin fard sau creion, atrag atenţia asupra caracteristicii tale principate, şi anume ambiţia. Dacă la ochi te încadrezi la machiajul nude, atunci încearcă să aduci o pată de culoare cu ajutorul buzelor. Pune o nuanţă mai închisă, dar ai grijă să fie mată.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te caracterizează violetul, dar nu îl folosi exagerat şi nu atrage atenţia asupra lui. Foloseşte un fard de această nunaţă, dar ai grijă să nu aibă sclipici sau orice altceva care să-i dea acea strălucire evidentă. Optează pentru un ruj nude, dar şi pentru un rimel transparent.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Îţi place să fii altfel, aşa că alegi să te pui în evidenţă prin culori sofisticate. Alege turcoazul pentru ochi, o culoare albastră-verzuie care te caracterizează perfect. Emani puritate, dar în acelaşi timp îndrăzneală.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Eşti foarte îndrăzneaţă, aşa că nu te-ai putea pune în valoare mai bine decât dacă foloseşti culori puternice. Roşu sau violet sunt alegerile perfecte, fie ele pe pleoape, sau pe buze. Ai grijă doar să nu optezi pentru ambele în acelaşi timp.

Citeşte mai mult pe eva.ro