HOROSCOP: Ce mofturi face iubitul tău în pat

Fiecare bărbat, ca şi femeile de altfel, are anumite fixaţii legate de sex. Unii nu vor să audă de sex oral, alţii nu acceptă decât poziţiile în care pot să domine femeia. Vezi ce mofturi face iubitul tău în pat.

04 iul. 2013, 10:36
HOROSCOP: Ce mofturi face iubitul tău în pat

Berbec. Nu suportă preludiul pentru că i se pare pierdere de timp, când sunt atâtea lucruri mai interesante de făcut şi în pat, şi în afara lui.

Taur. Trebuie să-l laşi în ritmul lui, care e unul destul de lent. Pentru el nu contează că tu te-ai plictisit de aceleaşi gesturi şi aceleaşi poziţii.

Bărbatul Gemeni este probabil cel mai mofturos şi în dormitor. Când crezi că ţi-ai dar seama ce vrea de la tine, observi că s-a schimbat complet.

Rac. Nu îi place să facă sex cu lumina aprinsă, nu îi place să fie luat prin surprindere. Trebuie să ştie cu ceva timp înainte că urmează să ajungeţi în pat.

Leu. Îi plac numai poziţiile în care el deţine controlul şi nu prea acceptă ca femeia să stea deasupra.

Fecioară. În timpul partidei de sex s-ar putea să-ţi facă observaţii pentru că ţi-ai aruncat şosetele pe jos. Alţii nu pot face sex dacă nu au un duş în apropiere.

Balanţă. „Moftul” lui este acela că nu acceptă poziţiile sau tehnicile în care numai unul din parteneri se simte bine.

Scorpion. Ţine foarte mult la satisfacţia partenerei şi dacă nu aude gemete de plăcere nu se simte „suficient de bărbat”.

Săgetătorul are o mare problemă cu prezervativele. Nu le suportă şi pace. Nu înţelege de ce are nevoie de ele când există şi alte metode contraceptive care nu îi diminuează lui plăcerea.

Capricorn. Refuză sexul oral, sexul cu lumine aprinsă, sexul în afara patului şi multe alte lucruri care anumitor femei li se pare normale.

Vărsătorul are o fixaţie cu sexul în trei. Sau în patru sau în mai mulţi. De asemenea, are nevoie de multă variaţie în viaţa sexuală pentru că se plictiseşte repede.

Peşti. Nu poate face sex decât dacă e relaxat, liniştit, dacă are un decor romantic cu lumânărele, lumină difuză, muzică în surdină. Nu îi place să facă sex în afara patului.