Horoscop: Ce nu are curaj să-ţi ceară în pat, în funcţie de zodia lui

Nativul din Vărsător nu se abţine să ceară ceea ce îşi doreşte, chiar dacă uneori exagerează. Află ce nu are putere să îţi spună, dar la care visează în secret.

05 dec. 2013, 23:07
Horoscop: Ce nu are curaj să-ţi ceară în pat, în funcţie de zodia lui

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nativul din Săgetător nu are curaj să îţi spună că s-a plictisit de pat. Ar vrea să fii mai îndrăzneaţă şi să variezi locurile în care să faceţi sex. O partidă în baie sub duş sau chiar în apa mării atunci când mergeţi în concedii, l-ar face să fie în al nouălea cer.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Bărbatul din această zodie vrea să iei mai des iniţiativa şi să nu mai aştepţi după el. Ar vrea să fie luat pe nepregătite, dezbrăcat şi devorat când vine de la muncă, de la alergat sau când de abia s-a trezit din somn. Vrea să nu ai inhibiţii şi să încerci orice fel de sex, dar fără perversiuni.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativul din Vărsător nu se abţine să ceară ceea ce îşi doreşte, chiar dacă uneori exagerează. Îţi va spune direct dacă vrea să-i faci sex oral, aşa că nu trebuie să fii surprinsă. Din fericire, nu trebuie să îi ghiceşti gândurile, dar din păcate, vei fi bombardată cu propuneri care mai de care mai ciudate.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul din Peşti vrea ca atunci când faceţi sex, să nu îţi mai fugă gândul în altă parte sau să fii stresată. Simte imediat când nu i te dăruieşti complet, dar nu are curajul să îţi spună. Vrea de la tine să fii o maestră în pat, să ai tot felul de idei trăsnite şi să vrei să încerci toate poziţiile posibile.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativul din Berbec nu are curaj să îţi spună că te vrea mai îndrăzneaţă, şi nu să aştepţi tot timpul ca el să ia iniţiativa. Vrea ca totul să se întâmple spontan, iar uneori îi este ruşine să îţi spună că urăşte surprizele perverse planificate de tine în amănunt.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativul din Taur vrea să comande întotdeauna în pat, doar că de cele mai multe ori îi e ruşine să îţi spună să te laşi dominată. Şi-ar dori foarte mult să îl laşi să facă ce vrea cu tine, iar tu să stai cuminţică fără să comentezi.

Citeşte mai mult pe eva.ro