Horoscop. Ce nu poţi tolera într-o relaţie, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Poţi trece cu vederea peste multe în relaţia ta, însă sunt şi situaţii pe care nu le poţi accepta indiferent cât de mult ţi-ai dori să o faci!

10 sept. 2014, 03:35
Horoscop. Ce nu poţi tolera într-o relaţie, în funcţie de zodia ta

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Urăşti ca cel de lângă tine să te pună într-o poziţie proaste, dar mai ales nu vei tolera ca iubitul tău să fie dezordonat. Dacă vezi că munca ta este în zadar, la un moment dat vei izbucni şi vei renunţa la acest compromis.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Pentru tine este foarte important ca iubitul tău să aibă grijă de el, de aceea nu vei tolera o igienă proastă, un look neglijent sau ţeluri banale. Vrei ca omul de lângă tine să te inspire şi să te bucure mereu cu ceva nou.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu poţi tolera ca iubitul tău să facă numai ce vrea, fără să ţină cont de părerile tale niciodată. Te enervează la culme atunci când răspunsurile lui sunt numai unele negative, de parcă ar vrea dinadins să îţi facă în necaz.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu vei tolera ca iubitul tău să îţi spună cum să îţi gestionezi banii şi nu vei accpta niciodată să îţi dea ordine. Dacă vezi că exagerează cu sfaturile sau încearcă să găsescă tot felul de metode pentru a te manipula, atunci cu siguranţă vei renunţa la relaţia cu el.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Pentru tine e foarte important ca iubitul tău să fie ambiţios, altfel vei vrea cât mai repede să scapi de el. Vrei ca persoana de lângă tine să te inspire şi să fie un exemplu bun de urmat pentru toţi cei din jur. 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu tolerezi ca persoana de lângă tine să îţi îngrădească libertatea, fie ea doar de exprimare. Nimic nu te poate enerva mai mult decât ca iubitul tău să îţi spună cu ce să te îmbraci sau ce să vorbeşti cu persoanele cu care intri în contact.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu vei accepta niciodată ca partenerul tău să te înşele şi să îţi ascundă lucruri. Cum vei afla că îţi ascunde ceva, indiferent cât de mic ar fi acel lucru, deja îţi vei lua măsuri de precauţie.

Citeşte mai mult pe eva.ro