HOROSCOP: Ce nu ştii despre zodia Capricorn

Persoanele născute sub semnul zodiacal Capricorn sunt cele mai ambițioase și hotărâte, din tot horoscopul. Chiar dacă par ușor de citit la prima vedere, sunt anumite lucruri despre ele, pe care ar fi bine să le știi, mai ales dacă ai în jurul tău un Capricorn.

13 iun. 2017, 08:02
HOROSCOP: Ce nu ştii despre zodia Capricorn

1. Capriconii sunt muncitori. Ei nu vor să aibă un moment liber în timpul zilei, de aceea sunt considerați „oamenii perfecți”. În plus, găsesc foarte repede soluții la probleme.

2. Sunt sufletiști, dar au tendința de a adopta uneori o atitudine dură și aspră. Acest lucru lasă impresia că ei știu totul și că nu fac niciodată greșeli. Chiar dacă le fac, nu recunosc.

3. Capricornii au simțul umorului dezvoltat, le place să se distreze.

4. Sunt foarte buni lideri, mai ales la locul de muncă, unde știu să lucreze în echipă și să ducă la bun sfârșit proiectele la care se implică.

5. Persoanele născute în zodia Capricorn sunt foarte încăpățânate. Ele nu-și cer niciodată scuze până când nu sunt siguri că au greșit. Dar încăpățânarea lor este un atu la locul de muncă. Atunci când își propun ceva, nu se lasă până nu reușesc.

6. Sunt sociabili cu toată lumea și oferă șanse atunci când consideră să există potențial din partea celui care a greșit. Însă, nu trebuie să stai prin preajma lor când se enervează.

7. Capricornii sunt foarte indepedenți, le place să facă lucrurile în felul lor și nu au încredere în nimeni altcineva. Verifică mereu, mai ales dacă „treaba” a fost făcută de o altă persoană.

8. Nu le place să se laude. Rar vei găsi un Capricorn care să spună în gura mare despre ceea ce a făcut.

9. Când Capricornii se îndrăgostesc, cedează greu și sunt credincioși partenerului/partenerei. În plus, într-o relație ei vor ca să primească la fel de mult pe cât oferă.

10. Care este prima lor prioritate? Bineînțeles că familia. Ei încearcă să-și petreacă cât mai mult timp alături de membrii ei și să-i protejeze.

Capricornii sunt compatibili cu Taur, Rac, Fecioară și, bineînțeles, cu Capricorn. 

Ce nu trebuie să-i spui unui Rac