HOROSCOP: Ce OBICEIURI PROASTE are, în funcţie de zodie

HOROSCOP. Iată care sunt obiceiurile lui proaste, în funcţie de zodie.

08 aug. 2014, 10:54
HOROSCOP: Ce OBICEIURI PROASTE are, în funcţie de zodie

Berbec. E încăpăţânat şi impulsiv, şi uneori parcă îi place să se certe. Trebuie să ai grijă la conflictele cu el, pentru că are obiceiul să nu cedeze şi să se enerveze şi mai mult.

Taur. Nu prea îi plac schimbările, nici în viaţa personală, nici în viaţa profesională. Are prostul obicei de a vorbi şi a reacţiona urât, atunci când în viaţa lui apare ceva nou…

Gemeni. E pus pe glume mereu, dar când începe să îi ia pe cei din jur peste picior, îţi vine să intri în pământ de ruşine. Da, acesta este prostul lui obicei – de a face glume proaste pe seama altora.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt cei mai frumoşi ani din viaţă, în funcţie de zodia ta

Rac. Cel mai prost obicei al Racului este că refuză să comunice, în situaţii în care comunicarea e foarte importantă. Pur şi simplu se închide în el şi nu mai zice nimic…

Leu. E cel mai încăpăţânat din tot horoscopul şi n-ai cum să îl convingi că nu are dreptate, uneori. Sau că există şi altă variantă, în afara celei propuse de el.

Fecioară. Devine evervant când vrea să pară altfel decât e. Pur şi simplu nu îşi dă seama că toată lumea din jur remarcă atunci când se preface.

Citeşte mai mult pe unica.ro

Citeşte şi Horoscop: Află dacă este afemeiat sau băiat de casă, în funcţie de zodia lui