HOROSCOP: Ce observă bărbaţii prima oară la tine, în funcţie de zodia ta

În funcţie de zodia ta, poţi descoperi ceea ce observă bărbaţii pentru prima oară la tine.

21 mart. 2013, 20:09
HOROSCOP: Ce observă bărbaţii prima oară la tine, în funcţie de zodia ta

Femeia din Peşti poate părea la o primă privire distrată, aeriană sau timidă. Acestea au nevoie de ceva mai mult timp pentru a se simţi în largul lor. Mai mult, bărbaţii observă la aceste native şi latura feminină şi delicată, scrie eva.ro.

La femeile din Berbec, bărbaţii observă prima dată mişcările hotărâte, rapide şi sigure, dar şi zâmbetul relaxat şi atitudinea prietenoasă.

Cei mai mulţi bărbaţi care întâlnesc femeia Taur se îndrăgostesc de aceasta la prima vedere. Bărbaţii observă delicateţea şi feminitatea, dar şi faptul că acestea sunt persoane foarte diplomate, plăcute şi prietenoase.

Simţul umorului este principalul element pe care bărbaţii îl observă în primele clipe la nativele din Gemeni. Acestea sunt puse pe glume şi par să fie tot timpul pregătite pentru distracţie.

La prima vedere, bărbaţii pot cataloga femeile Raci ca fiind timide. Faptul că acestea sunt ceva mai rezervate şi că trebuie să se obişnuiască cu oamenii proaspăt cunoscuţi le face să pară retrase şi sfioase.

Pentru că femeile din Leu au o atitudine de divă, bărbaţii pot crede că acestea sunt îngâmfate sau inabordabile. Numai cei mai îndrăzneţi vor fi în stare de le abordeze şi să descopere că de fapt nativele sunt foarte prietenoase şi sociabile.

Femeia din Fecioară inspiră responsabilitate şi seriozitate, iar bărbaţii care adoră aceste trăsături la o femeie sunt atraşi iremediabil. Aceste native au o ţinută clasică, nu exagerează şi sunt atente la fiecare detaliu.

Citeşte şi Ce te face sexy în mintea unui bărbat

Primele lucruri pe care le observă bărbaţii la femeile din Balanţă sunt delicateţea şi mişcările senzuale. Acestea au multe gesturi sexy care declanşează instant fantezii aprinse bărbaţilor.

Cei mai mulţi bărbaţi care întâlnesc pentru prima dată o femeie din Scorpion pot avea impresia că aceasta flirtează prin fiecare gest, chiar dacă nu este cazul. Aceste native au o aură misterioasă şi sexy, iar cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului opus sunt atraşi iremediabil de asta.

La o primă vedere, femeia din Săgetător poate părea foarte îndrăzneaţă şi lipsită de inhibiţii. Unii bărbaţi ar putea să spună că aceste native sunt chiar „libertine”, tocmai pentru că nu se sfiesc de nimic şi chiar pot face şi câteva glume cu tentă sexuală.

Femeia din Capricorn este serioasă şi asta observă prima dată bărbaţii care o întâlnesc. Unii pot crede că aceste native sunt chiar retrase sau timide.

Unii dintre bărbaţii care întâlnesc pentru prima dată o femeie din Vărsător sunt încântaţi de sociabilitatea sa. Această nativă este foarte deschisă, vorbăreaţă şi prietenoasă.

Citeşte şi TOP-ul calităţilor pe care un bărbat le caută la o parteneră