HOROSCOP: Ce OPERAŢII ESTETICE să-ţi faci în funcţie de zodie

Rinoplastie, botox sau o liposucţie mică? Nu ştii ce să-ţi ajustezi mai întâi şi nu te poţi decide între un peeling antirid şi mărirea sânilor? Întreabă astrele. Iată ce operaţii estetice poţi să-ţi faci în funcţie de zodie.

05 feb. 2013, 08:24
HOROSCOP: Ce OPERAŢII ESTETICE să-ţi faci în funcţie de zodie

Femeile Berbec îşi doresc mereu să fie fresh, de aceea vor apela la labioplastie sau altă operaţie îndrăzneaţă a zonei intime (poate fi vorba şi de himenoplastie).

Femeile Taur nu sunt niciodată mulţumite în totalitate, dar nici nu vor să facă schimbări radicale. De aceea, vor opta pentru rinoplastie sau îndreptarea unui năsuc în vânt.

Când vrea să seducă un bărbat, femeia Gemeni alege un ruj roşu şi şopteşte câteva vorbe mai neortodoxe, deci operaţia perfectă pentru ea este o injecţie cu botox pentru buze cărnoase.

Terifiată de îmbătrânirea prematură şi lipsa coenzimei Q10, femeia Rac abia aşteaptă să-şi poată permite un peeling chimic.

Femeile Leu sunt aproape obsedate de imaginea lor în public. De aceea, o pereche de sâni noi şi un decolteu îndrăzneţ sunt exact ce le trebuie ca să se simtă bine în pielea lor.

Pretenţioase şi perfecţioniste din fire, Fecioarele nu suportă semnele trecerii timpului. Cea mai bună soluţie pentru ele este un lifting facial din când în când.

Cum nu vrea să iasă din zona de confort, dar vrea să arate cât mai bine, femeia Balanţă va alege fără să clipească o liposucţie.

Femeile Scorpion nu vor recunoaşte niciodată retuşurile pe care şi le fac cu regularitate după o anumită vârstă. Cum injecţiile cu botox şi liftingul sunt proceduri deja banale, scorpionii vor merge pe o variantă mai inedită: implanturi de fese.

Femeia Săgetător nu este interesată de perfecţiune. Cel mult, va alege o micşorare de sâni, pentru a putea alerga în voie sau pentru a face sport fără dureri de spate.

Pragmatica femeie Capricorn va alege injecţii cu botox în zona ochilor şi a frunţii, pentru a scăpa de ridurile de expresie şi de „laba gâştei”, obţinând astfel un ten mai luminos.

Pentru că este mereu la modă şi ştie tot ce mişcă în materie de chirurgii vedetelor şi tratamente naturiste, femeia Vărsător va opta pentru un lifting al pieptului cu ridicare de sâni.

Femeile din zodia Peşti nu vor decât să aibă un fizic proporţionat şi să-şi arate cu graţie vârsta. Astfel, va alege o operaţie de corecţie a urechilor clăpăuge, o micşorare a unui nas prea bulbos sau de corectare a diferenţei dintre sâni.