Horoscop. Ce plante te pot scăpa de boli, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Află ce plante te pot ajuta să nu ai probleme de sănătate sau să le ameliorezi pe cele existente, însă ai grijă să nu uiţi nici de controlul medical!

08 apr. 2014, 20:54
Horoscop. Ce plante te pot scăpa de boli, în funcţie de zodia ta

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Busuiocul este planta ta cu puteri miraculoase, aşa că foloseşte-o cât de des poţi. Nu uia nici de usturoi sau aloe vera, şi ele te pot feri de boli ale sistemului imunitar.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ceaiul de mentă e delicios şi te poate feri şi de problemele de digestie pe care le ai sau pe care le poţi avea. Foloseşte leuştean pentru ciorbe, dar şi ghimbir sau piper.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pentru tine este simplu, dintre mărar, pătrunjel, oregano sau salvie trebuie să îţi placă ceva. Foloseşte cât mai des aceste plante, iar pe lângă asta, poţi încerca şi lavanda pentru relaxare şi calmare.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Chiar dacă nu ai probleme de sănătate, nu strică să încerci să previi apariţia acestora. Ar fi indicat să ai în casă cimbru şi pătrunjel, şi dacă îţi place usturoiul, încearcă să îl foloseşti în toate mâncărurile care permit acest lucru.

Leu (22 iulie – 22 august)

Bea ceai de gălbenele şi foloseşte cuişoare atunci când găteşti, singur îţi vor face bine la sănătate. Nu trebuie să uiţi nici de usturoi sau rozmarin, cartofii la cuptor cu aceste condimente sunt magnifici.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Foloseşte menta ca şi condiment, dar şi ca ceai dacă ai probleme digestive. Nu uita nici de ghimbir sau de lavandă, te vor ajuta mult la sistemul nervos.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Socul şi cimbrul îţi pot ameliora diverse afecţiuni sau te pot feri de ele dinainte ca ele să se fi instalat. Şi măcrişul e bun, aşa că nu ezita să îl culegi atunci când mergi la ţară.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai o mulţime de plante din care poţi să alegi, dar cele mai potrivite organismului tău sunt pătrunjelul, busuiocul şi urzica. Nici de usturoi sau muştar nu trebuie să te fereşti, acestea îţi pun sângele în mişcare şi îţi dau energie.

Citeşte mai mult pe eva.ro