Horoscop. Ce poţi obţine în viaţă datorită şarmului, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară se folosește de această calitate doar pentru a pune mâna pe un bărbat, ca mai apoi să nu îi mai dea drumul niciodată.

25 aug. 2015, 03:59
Horoscop. Ce poţi obţine în viaţă datorită şarmului, în funcţie de zodia ta

FECIOARĂ

Îţi foloseşti această calitate pentru a cuceri bărbaţii din jurul tău, iar atunci când îţi găseşti alesul renunţi la orice truc de agăţat. Pe plan profesional alegi să obţii totul prin propriile forţe şi nu vrei nimic fără să munceşti pentru asta. De cele mai multe ori, bărbatul lângă care îţi vei construi un viitor îţi va reproşa că l-ai prins într-o capcană.

BALANŢĂ

Poţi obţine avantaje atât pe plan sentimental, cât şi profesional datorită şarmului tău, uneori voluntar, alteori nu. Eşti foarte atentă la aspectul tău fizic, dar îţi calculezi exact şi vorbele mai ales atunci când vrei să obţii ceva. Ştii pe sub pielea cui să te bagi, iar încrederea în tine îi face pe mulţi să se simtă atraşi de tine şi să facă ceea ce îţi doreşti.

SCORPION

Sex apealul tău te face să ai mulţi admiratori, iar alegerea iubitului perfect poate fi destul de dificilă din această cauză. Cu toate aceastea, şarmul te ajută să îţi atingi ţelurile pe plan sentimental, pe când în carieră alegi să fii cât de profesionistă poţi. Eşti puternică şi nimeni nu va îndrăzni să îţi refuze ceva dacă ştii la ce trucuri să apelezi. 

SĂGETĂTOR

Ai abilitatea de a cuceri pe oricine în jurul tău, însă şarmul te ajută mai mult pe plan personal. Dacă la capitolul bărbaţi stai foarte bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre şefi sau colegi. În mediul profesional, tehnicile tale de manipulare nu au ţinut niciodată, aşa că încearcă să renunţi la ele!

CAPRICORN

Şarmul nu te ajută prea mult în viaţă, nici în amor, dar nici în carieră. Poţi obţine lucruri mici cu ajutorul sex apealului tău, însă niciodată ceva de lungă durată sau de viitor. În cazul bărbaţilor este suficientă o a doua întâlnire pentru a-ţi arăta adevărata faţă, iar tehnicile tale de cucerire să nu mai funcţioneze.

VĂRSĂTOR

Nu îţi stă deloc în caracter să cucereşti, ci mai degrabă să fii cucerită. Ai acel ceva ce îi poate face pe cei din jurul tău să fie atraşi de tine şi chiar să îi manipulezi, dar refuzi să foloseşti aceste trucuri. Vrei ca totul să fie clar de la început şi nu suporţi falsităţile în nicio condiţie.

Citeşte mai mjulte pe eva.ro