Horoscop. Ce poziţie sexuală ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Nativa din Gemeni este dornică de a experimenta lucruri noi, și acest lucru este valabil și în intimitate. Vrea să fie dominată și nu îi e teamă de locuri inedite.  

12 mai 2015, 21:50
Horoscop. Ce poziţie sexuală ţi se potriveşte, în funcţie de zodia ta

TAUR

Poziția 69 ți se potrivește cel mai bine, nu ești deloc pudică și vrei să primești plăcere în măsura în care oferi. 

Pentru diversificare, optează pentru acele poziții care îți oferă acces la zonele lui erogene. Chiar dacă ești ușor sălbatică, încearcă să nu îți sperii partenerul cu inițiativele sau gesturile tale!
 
GEMENI
 
Ești dornică de a experimenta lucruri noi, și acest lucru este valabil și pe plan sexual.
 
Poziția sexuală care ți se potrivește este tu stând în coate pe bancheta din spate a mașinii, partenerul fiind liber să se desfășoare. Vrei să fii dominată și nu îți e teamă de locuri inedite!
 
RAC
 
Ești o fire romantică, așa că nu îți plac pozițiile chinuitoare.
 
Optează pentru una care să îi poate da cale liberă partenerului de a-ți atinge și săruta sânii, adori să se întâmple acest lucru. Și chiar dacă nu s-ar zice, ești înnebunită după sexul oral, fie că oferi, fie că primești. Cel mai bine te caracterizează actul sexual în care acest lucru se poate produce simultan.
 
LEU
 
Îți place să fii tot timpul activă, așa că alege o poziție în care ești nevoită să te miști tot timpul.
 
Stai deasupra partenerului, în timp ce el îți poate mângâia în voie sânii. Poți alege să stai și cu spatele la el, tot deasupra, însă în acest caz partenerul tău trebuie să fie mai ridicat pentru a putea să ajungă la zonele tale erogene.
 
FECIOARĂ
 
Nu ești o fire prea îndrăzneață, însă odată luminile stinse, poți încerca tot ce îți trece prin cap.
 
Poziția care ți se potrivește cel mai bine este să stai pe marginea patului cu picioarele ridicate cu ajutorul partenerului, în timp ce acesta stă în genunchi și te penetrează.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro