HOROSCOP: Ce probleme vei avea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Află ce fel de probleme ai putea să întâmpini în iunie, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut. Vezi ce poţi face pentru a trece cu bine peste cumpene.

28 mai 2013, 15:05
HOROSCOP: Ce probleme vei avea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Gemeni. Iunie este o lună foarte bună pentru tine în toate aspectele vieţii. Te bucuri de protecţia astrelor, care te vor feri de cumpene.

Rac. Este necesar să ai mai multă grijă de tine, să te odihneşti mai mult şi să renunţi la viciile de care vrei de multă vreme să scapi.

Leu. În luna iunie, cumpenele ar putea să apară pentru tine în viaţa sentimentală. Din fericire, este o perioadă scurtă, pentru ca apoi, spre finalul lunii, situaţia să devină din ce în ce mai bună.

Fecioară. Nu se anunţă probleme majore şi chiar poţi avea parte de succes pe toate planurile, dar stresul major este preţul pe care îl vei avea de plătit.

Balanţă. Ai putea avea pretenţii prea mari de la persoana iubită, iar această atitudine va aduce cu siguranţă conflicte în cuplu.

Scorpion. Energia ta este la nivel minim şi nici nu poţi spune că te simţi prea bine în pielea ta. Este important să acorzi mai multă atenţie sănătăţii tale.

Săgetător. Impulsivitatea este cea care îţi poate provoca neplăceri în luna iunie, atât în viaţa de cuplu, cât şi în cea profesională. Ai grijă cum gestionezi situaţiile tensionate.

Capricorn. În plan profesional ai putea avea parte de unele cumpene în luna iunie. Partea bună este că vei primi şi răsplata.

Vărsător. Nu ai parte de cumpene semnificative, iar împlinirile, chiar dacă sunt mici, vor apărea în calea ta în toate aspectele vieţii.

Peşti. Conflictele şi situaţiile tensionate sunt cele care te macină cel mai mult în această primă lună de vară şi este valabil în special pentru cei care au relaţie stabilă, matură.

Berbec. În prima parte a lunii iunie ai putea avea parte de unele conflicte, încurcături sau probleme din cauza neatenţiei.

Taur. Eşti ferită de cumpene, de probleme şi dificultăţi, ceea ce te ajută să-ţi îndeplineşti toate planurile, fără piedici.