HOROSCOP: Ce replici pentru agăţat foloseşte şi de ce, în funcţie de zodie

Una dintre cele mai folosite replici pe care le foloseste toata lumea pentru a deschide calea spre o discutie cu o persoana pe care o agreeaza este: "Ce zodie esti?".

09 ian. 2015, 19:06
HOROSCOP: Ce replici pentru agăţat foloseşte şi de ce, în funcţie de zodie

Vezi mai jos cateva replici de agatat, in functie de zodie.

Berbec: Fiind destul de galanti si incercand sa nu fie intrusivi, Berbecii vor da de inteles ca isi doresc cu adevarat sa petreaca mai mult timp cu tine pentru a te cunoaste, avand in vedere ca sunt persoane destul de suspicioase. Vor incerca sa se laude cu activitatile extra pe care le au si vor incerca sa te atraga in ele.

Replici: “Merg la un curs de dans saptamana viitoare! Vii cu mine?”; “As vrea sa te vad miscandu-te mai mult! Ce sport iti place sa practici?”

CITESTE SI: Horoscop: Ce trebuie să faci în pat dacă vrei să fie dependent de tine, în funcţie de zodia lui

Taur: Taurii simt nevoia sa se laude din prima cu ceea ce detin si ceea ce pot face. Asa ca vor incerca din rasputeri sa te uimeasca si iti vor vorbi ca si cand activitatea lor a ajuns sa ii plictiseasca. Cu toate acestea, nu vor ezita sa incerce sa te convinga sa vii chiar tu sa vezi cat de bine se descurca

Replici: “Sunt proprietarul unei crame. Vrei sa degustam vin impreuna?; Am un prieten care ne poate asigura tot ce iti doresti intr-o vacanta de doua zile! Mergem?”

Gemeni: Gemenii nu au nevoie deloc sa se dea mari. Ei se folosesc de naturaletea cu care sunt inzestrati si se bazeaza foarte mult pe faptul ca sunt amuzanti. Pot alege orice fel de intrebare sau orice fel de formula pentru a starni atentia, fara sa se gandeasca prea mult. Mai mult decat atat, vor fi sinceri, in prima faza

Replici: “Simt de parca as putea vorbi cu tine in continuu!” “De unde ti-ai luat rochia asta?”, “Vrei sa facem deodata, fara sa ne cunoastem, ceva impreuna?”

Citeste mai mult pe lyla.ro