HOROSCOP: Ce rezervă astrele FECIOAREI în 2014

HOROSCOP: Fecioarele rămân perfecţioniste şi în 2014, au parte de multe călătorii şi stau mai bine cu sănătate ca în anul anterior. 

16 ian. 2014, 12:03
HOROSCOP: Ce rezervă astrele FECIOAREI în 2014

HOROSCOP: Esti perfectionistul zodiacului, cel care incearca sa faca fiecare experienta perfecta, stralucitoare ca o bijuterie. Vei descoperi insa ca nici viata nu este perfecta. Dar esti un optimist, ceva ce nu vei gasi in descrierea semnului tau zodiacal. Iti doresti ca viata sa fie un basm, intr-un fel sau altul, si, daca esti perseverent, cum este cazul multora dintre voi, vei descoperi ca poti fi scenaristul propriei vieti.

Acum ca Saturn a iesit din casa banilor, ar trebui sa simti ca iti creste puterea. Vei sta mai bine cu finantele in acest an decat in cel precedent. Comunicarea e in curs de accentuare anul acesta, datorita prezentei lui Saturn.

Cu Neptun aflat in semnul Pestilor si Pluto in zona creativa, s-ar putea sa observi o schimbare de perspectiva in 2014. Nu te vei gandi numai la tine, vei lua decizii in functie de cum ar putea fi afectati ceilalti de alegerile tale. Iti vei imagina consecintele deciziilor tale inainte de a-i lasa pe ceilalti sa stie ce gandesti.

Principalele arii de interes in 2014 sunt: comunicarea si interesele intelectuale; copiii; creativitatea si activitatile de timp liber; dragostea, sexul; interesele oculte, reinventarea personala si transformarea; vietile trecute si reincarnarea; prietenii si activitatile de grup; spiritualitatea.

HOROSCOP: DRAGOSTE SI RELATII

Prima jumatate a anului este de bun augur pentru tine in ceea ce priveste viata sentimentala. In special pentru casatorie, perioada pana in iulie este extrem de favorabila. Dar in perioada urmatoare poate fi exact opusul. Te poti lovi de obstacole. Persoanele singure pot intalni pe cineva special si recomandat ar fi sa nu eziti in cazul in care doresti sa faci o cerere in casatorie, deoarece momentul este propice. Daca ratezi aceasta ocazie, s-ar putea sa nu te mai intalnesti cu alta prea curand.

Cuplurile casatorite fie vor petrece suficient timp impreuna, fie ar putea sa se indeparteze. Este posibil sa apara mici certuri si ar fi bine sa iei in serios relatia si sa faci eforturi cat mai mari pentru a va face fericiti unul pe celalalt. Incearca sa nu te pierzi temperamental.

Viata ta sexuala va fi moderata, uneori condimentata. Vei avea parte de moemente de placere alaturi de persoana iubita.

Trebuie sa depasiti diferentele de opinii care ar mai putea aparea in relatie. Cu o mai buna intelegere, relatiile pot fi mai profunde si mai romantice. Anul acesta te va ajuta sa fii mai ferm/a in relatii.

HOROSCOP: CARIERA SI BANI

Jupiter iti va influenta primele luni ale lui 2014, ceea ce inseamna ca proiectele legate de afaceri sunt bune. Vanzarile vor creste si tintele pe care ti le-ai propus pentru anul trecut vor fi indeplinite la inceputul acestui an.

Probabil ai in plan niste calatorii, dar nu vor fi productive. Nu este cazul sa le anulezi, deoarece pot fi benefice pe termen lung. Vor fi momente cand ti se va parea ca lucrurile nu inainteaza. Dar asta nu e neaparat un lucru rau. De asemenea, evita riscurile. Sansele sa schimbi locul de munca sunt mari in prima jumatate a anului, dar nu si in a doua jumatate a anului, asadar actioneaza in aceasta directie.

Ia initiativa, dar, daca lucrurile nu merg bine pana in iulie, asteapta pana la sfarsitul anului, deoarece, daca faci schimbari dupa luna iulie, va fi mai greu sa te acomodezi cu noua atmosfera. Va fi greu sa gasesti un nou loc de munca pentru urmatorul an. Saturn tranziteaza prin Casa a treia si ai putea intampina obstacole si la actualul loc de munca, iar promovarile vor intarzia sa apara. In orice caz, superiorii tai vor fi incantati de munca si eforturile depuse.

HOROSCOP: SANATATE

Starea sanatatii va fi mai buna comparativ cu perioada anterioara. Nivelul de energie va fi, de asemenea, mai ridicat. E probabil sa suferi de diverse alergii la substante chimice. E timpul sa faci ceva pentru a evita acest lucru. Odihneste-te si bucura-te de viata. Nu te lasa coplesita de munca si consuma-ti energia interioara. Calatoriile aventuroase pot fi o solutie pentru relaxarea de care ai atat de multa nevoie.

In 2014, Jupiter te va influenta favorabil, favorizand si latura creativa. Vei fi, in schimb, mai sensibil/a la bacteriile din aer, in comparatie cu anul trecut. Incearca sa ai mai multa grija la igiena personala si evita racelile. Impulsurile de la Mercur si Jupiter te fac irascibil/a, deci este bine sa te odihnesti si sa dormi mai bine. Cea mai buna terapie ar fi somnul. Cand conduci, nu fi nervos/nervoasa, deoarece nu vei fi in siguranta pe drum.

Sursa: Elle