HOROSCOP: ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte pe 22 ianuarie

HOROSCOP: provocări sentimentale pentru Berbeci, probeleme la serviciu pentru Tauri, socializare pentru Săgetători. Citeşte ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte pentru miercuri, 22 ianuarie. 

22 ian. 2014, 05:09
HOROSCOP: ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte pe 22 ianuarie

HOROSCOP: Berbec

Deşi vei fi înclinat să cauţi companie, să fii mai sociabil şi mai apropiat de partenerul tău, ziua îţi rezervă câteva provocări privind relaţionarea la un nivel profund şi care implică asumarea anumitor responsabilităţi. Orice presiune emoţională te va face să reacţionezi destul de exagerat şi să-ţi întoarcă pe dos starea de spirit, de aceea ar fi indicat să nu iei astăzi prea multe decizii influenţat fiind de sentimente. Abilităţile de relaţionare le poţi evidenţia seara, la o cină cu prietenii.

HOROSCOP: Taur

Serviciul şi relaţiile de la locul de muncă sunt astăzi în centrul atenţiei tale şi te vei strădui ca totul să meargă bine. Totuşi, pot să apară tot felul de impedimente mai ales în relaţiile cu parteneri externi sau în deplasările pe care trebuie să le faci în interes de serviciu. Acasă, poţi trece partenerului cu vederea mai mult decât e cazul, doar de dragul păstrării armoniei din cămin. Spre seară poţi stabili o întâlnire de afaceri , reuşind o negociere profitabilă.

HOROSCOP: Gemeni

Este posibil să experimentezi astăzi alături de persoana iubită situaţii imprevizibile, nu tocmai plăcute şi care te vor tulburs din punct de vedere emoţional. Cel mai probabil acestea se vor referi la subiecte precum posesivitate, gelozie sau banii comuni. Încearcă să te bucuri de ziua de azi fără a te lăsa dominat de emotivitate sau de excese de generozitate. Ai şansa să dezvolţi un talent artistic sau scriitoricesc într-un demers pedagogic cu totul original.

HOROSCOP: Rac

Familia şi atmosfera echilibrată din cămin sunt prioritare astăzi pentru tine, însă vei fi provocat să-ţi clarifici mai bine sentimentele înainte de a cădea pradă discuţiilor despre responsabilitate şi asumarea angajamentelor. De aceea, e indicat să profiţi de posibilitatea de a readuce în minte situaţii similare, de a le discuta şi evalua în mod logic şi apoi de a te detaşa de ele. Atitudinea rebelă vizavi de şefi şi alte autorităţi trebuie temperată, fără să ajungi să rişti excesiv.

HOROSCOP: Leu

Astăzi vei fi destul de ocupat cu întâlniri, interviuri, negocieri, dar situaţiile neprevăzute apărute în cursul deplasărilor te vor face mai agitat şi mai puţin dispus să găseşti un numitor comun cu cei de la serviciu, deşi îţi displace atmosfera tensionată. Cuvintele altora te pot afecta mai mult ca de obicei şi te pot slei energetic, dar nu le pune la suflet. În schimb, spre seară devii mai receptiv şi mai empatic la problemele partenerului, găsind mai uşor calea spre compromis.

HOROSCOP: Fecioara

Provocările din sfera financiară îţi vor capta azi atenţia şi vei fi predispus la cheltuieli imprevizibile, făcute într-o clipă de impulsivitate. Chiar şi cu prietenii vei fi excesiv de indulgent şi de generos riscând tensiuni cu persoana iubită, care te vrea mai calculat şi mai responsabil. În schimb, la serviciu te poţi concentra mai uşor pe rezolvarea problemelor şi poţi găsi, ajutat de colegi, o cale originală de a perfecta un acord şi de a obţine beneficii financiare.

HOROSCOP: Balanţă

Căutarea echilibrului şi a relaţiilor armonioase cu toţi cei din jur, din familie, cu partenerul de cuplu sau cel de afaceri te va prinde într-o cursă incomodă doar de dragul păstrării unui calm aparent. În spate însă, vei fi afectat de tot felul de cuvinte şi reacţii venite din partea celorlalţi care-ţi vor crea o stare de disconfort emoţional. Acordă-ţi mai multă atenţie, mergi la teatru sau cumpără-ţi ceva frumos, iar spre seară vei găsi calea de mijloc în dialogul cu cei dragi.

HOROSCOP: Scorpion

Emoţiile intense te pot obosi mai uşor astăzi şi ar fi indicat să încerci să te menajezi, să-ţi acorzi câteva momente de solitudine în care să-ţi iei inima-n dinţi şi să să-ţi înfrunţi temerile şi anxietăţile pe care le trăieşti în relaţiile tale. Încearcă să vorbeşti despre sentimentele tale sau aşterne-le pe hârtie dar fă-ţi timp să-i asculţi detaşat şi pe cei din familie. Evită tensiunile care pot apărea brusc la serviciu şi foloseşte-te de intuiţie în gestionarea chestiunilor juridice.

HOROSCOP: Săgetător

Bunele relaţii pe care le doreşti să le ai cu prietenii sau cu cei din zona socială în care activezi par a se poticni când vine vorba de planul de afaceri sau bunurile aflate în comun. De asemenea, subiecte precum puterea sau cine hotărăşte la final sunt surse de nervozitate şi nemulţumire pe care te străduieşti să le ţii în frâu şi la care trebuie să mai lucrezi pentru a-ţi revizui scala de valori. Spre finalul zilei vei reuşi să poţi discuta mai detaşat şi să cazi mai uşor la pace.

HOROSCOP: Capricorn

Vrei ca imaginea ta în societate să fie una impecabilă, iar relaţiile cu cei din jur să decurgă armonios dar cum eşti provocat să găseşti un echilibru între confort, stabilitate şi necesitatea de a fi stăpân pe viaţa ta, nu va fi tocmai uşor să-ţi controlezi impulsivitatea şi fluctuaţiile emoţionale. Dacă nu vei scăpa din vedere acţiunile tale susţinute spre ce ţi-ai propus referitor la viitor, vei găsi şi modalitatea de a negocia un plan avantajos de câştiguri financiare.

HOROSCOP: Vărsător

Atmosfera degajată şi buna dispoziţie pe care o manifeşti la serviciu şi-n relaţiile cu colegii s-ar putea să te coste având în vedere că vei rămâne cu treburile în urmă. Vrei o zi mai lejeră în care să te ocupi de subiectele care te pasionează, dar asta îţi va reuşi poate spre sfârşitul zilei, fiind prea agitat ca să studiezi în detaliu şi prea dornic să fii mereu pe drumuri . Nu-ţi vine uşor, dar ai putea să vorbeşti cu o persoană spirituală despre temerile sau anxietăţile tale emoţionale.

HOROSCOP: Peşti

Astăzi poţi întâmpina diverse suprize din partea celor cu care eşti implicat într-un demers financiar şi acestea îţi vor crea o stare tensională pe care vrei totuşi să o aplanezi în ciuda disconfortului evident. Nici cu persoana iubită situaţia nu merge prea lin, putând apărea manifestări hiperemoţionale când vine vorba de intimitate sau planurile de viitor. Important este să nu cedezi impulsului de a fi prea concesiv şi să-ţi aminteşti situaţiile similare înainte de a lua decizii.

Sursa: www.astrocafe.ro