HOROSCOP: Ce rezervă astrele pentru sfârşitul săptămânii pentru fiecare zodie

HOROSCOP: Sfarsitul saptamanii vine cu surprize mari pentru toti nativii zodiacului in ciuda faptului ca a fost o saptamana tensionata. Atentie la relatia cu persoana iubita.

25 iul. 2014, 10:42
HOROSCOP: Ce rezervă astrele pentru sfârşitul săptămânii pentru fiecare zodie

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 25 iulie si de weekend 

Berbecii vor ezita in a lua o decizie importanta care ar putea sa-i afecteze pe ceilalti tocmai pentru ca nu sunt sigure de consecinte. Cu cat depind mai multe persoane de decizia lor, cu atat Berbecii sunt mai ezitanti. Insa, vor, nu vor, o vor lua, iar cel mai bine ar fi sa-si asculte intuitia atunci cand decid. 

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 25 iulie si de weekend 

Logica sau analiza nu le vor oferi cele mai bune raspunsuri nativilor din Taur. Dar acest lucru nu se intampla pentru ca ar fi gresite, ci pentru ca starea emotionala a Taurilor ii impiedica sa judece la rece situatia in care sunt pusi. Cea mai la indemana solutie este sa-si asculte intuitia, caci aceasta nu-i va dezamagi. 

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 25 iulie si de weekend

 In plina verva, Gemenii vor fi considerati motorul care pune in miscare treaba. Isi arunca energia in stanga si in dreapta, dar fara a fi haotici, motiv pentru care isi vor finaliza toate planurile la timp. Totusi, vor avea senzatia ca le lipseste ceva, mai ales din punct de vedere al planului personal. Odata ce termina treaba, Gemenii vor da fuga acasa pentru a se reculege si a se canalize si pe nevoile lor intime. 

RAC – horoscopul zilei de vineri, 25 iulie si de weekend 

Cineva cauta sa se bage sub pielea nativului din Rac, iar acestia ar putea sa nu observe, fiind mult prea concentrati pe propriile obiective. Ce-i drept, saptamana viitoare se anunta a fi una aglomerata pentru ei si, prevazatori cum sunt, au decis sa se organizeze din timp. Atentie insa! Fiind trasi de limba, ar putea spune niste adevaruri care vor ajunge la urechile nepotrivite si se vor intoarce asupra lor. Chiar daca au dreptate, diplomatia este absolut necesara in relatiile lor. 

LEU – horoscopul zilei de vineri, 25 iulie si de weekend 

Leii sunt pusi pe treaba astazi. Se vor concentra sa-si termine treaba proprie si nu numai. Vor fi dispusi sa dea o mana ajutor cuiva apropriat care chiar are nevoie. Insa acest lucru ar putea sa-i epuizeze emotional, cu atat mai mult cu cat, in ultimul timp, Leii au servit drept suport moral mai multor persoane dragi. 

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 25 iulie si de weekend 

Chiar daca sunt foarte aglomerati, Fecioarele vor fi mai multumite de ele insele si de propria viata decat cu alte ocazii. Se concentreaza pe atingerea obiectivelor profesionale si chiar primesc feedback-uri pozitive din partea persoanelor cu putere de influenta la locul de munca

Citeşte mai mult pe lyla.ro