HOROSCOP: Ce rezervă astrele Vărsătorului în 2014

HOROSCOP: Vrei sa stii ce ti-au pregatit astrele pentru 2014? Cum va evolua cariera ta? Iti vei intalni sufletul pereche? Ce vă rezervă astrele. 

27 ian. 2014, 04:54
HOROSCOP: Ce rezervă astrele Vărsătorului în 2014

HOROSCOP: VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

In functie de jobul tau, s-ar putea sa te ocupi de mai multe aspecte personale in 2014. Foarte stresanta este, mai ales in a doua jumatate a anului, cariera ta. Avandu-l pe Saturn de partea ta din 6 octombrie 2012, acesti doi ani sunt buni pentru a excela in plan profesional. Fie vei primi o promovare datorita activitatii desfasurate, fie vei fi condamnat/a pentru esec.

Independenta este foarte importanta pentru tine si ai un anume fler pentru metode neconventionale. Va exista o balanta intre responsabilitate si relaxare. Probabil ca nu ai lucrat niciodata atat de mult ca pana acum. Trebuie retinut ca, in ceea ce priveste cariera si relatiile publice, cu Saturn in a zecea casa, e bine sa ramai la vechile metode de abordare. Fii respectuos/respectuoasa cu superiorii, mai ales cand vine vorba de oficialitati, pentru ca Saturn, care este responsabil pentru disciplina, va tine cont de lene, lipsa de respect si greseli.

Cu Saturn, planeta disciplinei, trebuie sa fii pregatit/a sa depui mai mult efort pentru a-ti duce planurile la indeplinire. Saturn rasplateste mereu munca si efortul disciplinat. Succesul provine din adevaratul merit si din niciun alt motiv.

Daca nu esti pregatit/a sa muncesti pentru asta, sa nu te astepti la rezultate. E posibil ca unele aspecte sa nu se desfasoare conform asteptarilor sau angajamente pe care ti le-ai luat in 2014 sa fie mai dificile decat te-ai astepta. E important sa nu te lasi prada deznadejdii atunci cand intalnesti obstacole.

HOROSCOP: DRAGOSTE SI RELATII

Varsatorii stau bine la capitolul prietenii, dar mai slab cand vine vorba de dragoste. Desigur, se indragostesc, dar iubitii lor au senzatia ca sunt mai mult prieteni buni.

Cu Jupiter in casa a saptea incepand cu 16 iulie si pana la sfarsitul anului, vei avea mai multe oportunitati romantice. Daca nu ai deja un partener, vei avea mai multe sanse sa cunosti admiratori noi si interesanti. Partenerii si asocierile apropiate sunt un aspect de mare anvergura in a doua jumatate a anului. Datorita naturii adaptabile si predispozitiei de a asculta idei noi, oameni se vor simti incurajati de feedback-ul tau. Activitatile comune vor fi distractive.

Anul acesta, viata sentimentala va fi linistita si armonioasa. Este timpul in care te poti bucura de viata la maxim alaturi de partener. In jurul tau exista un climat amiabil. Daca esti singur/a, este momentul ideal sa iti gasesti sufletul pereche. Accepti numai ce este cu adevarat real si nu te iluziona cu nimic virtual.

Trebuie sa faci unele schimbari in ceea ce priveste partenerul cand intampini greutati. Fa eforturile necesare pentru a te intelege cu partenerul. A doua jumatate a anului va aduce satisfactii si placeri in viata sentimentala.

HOROSCOP: CARIERA SI BANI

In 2014, vei sta bine la capitolul finante. Te asteapta beneficii materiale si vei face multe cumparaturi in aceasta perioada. Vei intampina dificultati in partea de mijloc a anului.

Incearca sa solutionezi datoriile si imprumuturile pe cat posibil, deoarece s-ar putea aduna si te vor coplesi. Rezuma-te la cheltuielile necesare si evita-le pe cele inutile, pe parcursul intregului an.

Jupiter in casa a sasea pana pe 16 iulie, este un semn bun pentru cariera si pentru sanatate. Vei invata sa faci lucruri noi si vei gasi o piata de desfacere pentru talentele tale. Prima jumatate a anului va aduce lucruri interesante care iti vor hrani optimismul. In a doua parte a anului vei fi supus/a unor provocari.

HOROSCOP: SANATATE

In ceea ce priveste sanatatea, vei fi in forma in 2014, dar s-ar putea sa te mai ajunga oboseala. Partea emotionala va fi pusa la incercare si nu vei fi ocolit/a de griji, anxietate si iritabilitate.

Ar trebui sa ai ocupatii artistice sau sportive care sa te tina ocupat/a. S-ar putea sa pleci intr-o vacanta lunga pe care o planuiai de ceva vreme. Ai grija la dieta si stai departe de dulciuri si mancarurile grase in aceasta perioada. Afectiuni ale ochilor te-ar putea deranja spre sfarsitul anului.