HOROSCOP: Ce rochie de mireasă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Rochia de mireasă trebuie să vorbească despre tine mai mult decât oricare altă rochie: să se potrivească perfect pe trupul tău, dar şi pe spiritul sau temperamentul tău. Să te ajute să zâmbeşti, să te ajute să fii sexy, rafinată, elegantă sau excentrică, în funcţie de ce transmiţi tu în general ca femeie, în particular ca soţie. Un aspect de care trebuie să ţii cont când faci această alegere extrem de dificilă este semnul zodiacal sub care te-ai născut.

27 sept. 2013, 10:36
HOROSCOP: Ce rochie de mireasă ţi se potriveşte, în funcţie de zodie

Miresei din Berbec i se potrivesc rochiile nonconformiste, culori aprinse, genul acela de rochie pentru regina balului.

Dacă te-ai născut sub semnul zodiacal Taur, vei fi o mireasă foarte feminină, dar deloc extravagantă. Rochia ta discretă va ieşi în evidenţă prin detalii şi materiale foarte fine.

Sofisticat este cuvântul de ordine al zodiei Gemeni, aşa că nici rochia de mireasă nu va fi mai prejos: material original, o culoare inedită, un model altfel.

Despre femeia Rac nici nu mai trebuie să precizăm cât de romantică şi visătoare e, iar rochia ei de mireasă va fi exact la fel: cel mai probabil o rochie de mireasă de epocă, de prinţesă.

Leu. Rochia ta de mireasă va fi de culoare aurie sau cu nuanţe discrete aurii. Accesorizată cu diamante, rochia ta va fi una de-a dreptul îndrăzneaţă.

Rochia de mireasă care i se potriveşte perfect nativei din Fecioară este perfectă în simplitatea ei: creată din detalii fine, nu va ieşi din tendinţele clasice, dar asta nu înseamnă că va păli, din contră.

Rochia de mireasă ce i se potriveşte Balanţei este seducătoare, din materiale fine, în nuanţe calde, accesorizată cu bijuterii scumpe.

Femeia din Scorpion va fi o mireasă sexy, pentru că aşa îi stă ei cel mai bine. Rochia perfectă este uşor sau chiar mai mult transparentă, senzuală şi uşor îndrăzneaţă.

Mireasă din Săgetător va opta pentru un model modern, dar în acelaşi timp lejeră, vaporoasă.

Capricorn. Rochia romantică va avea fie un model de tip sirenă, fie un model drept dintr-un material care să te ducă cu gândul la poveştile cu prinţesele timide, dar extrem de frumoase.

Mireasa Vărsător este prin definiţie o nonconformistă: rochia trebuie să iasă în evidenţă, să aibă o croială ieşită din comun şi, bineînţeles, la modă.

Rochia de mireasă a unei femei Peşti va avea ceva mistic, ceva de poveste, cu o încărcătură emoţională. Nu va fi o rochie extravagantă, din contră o rochie vintage, cel mai probabil pe forma corpului sau chiar dreaptă. Materialul perfect este dantela.

CITEŞTE ŞI: Idei pentru nunta de toamnă