Horoscop. Ce să-i găteşti ca să îl surprinzi, în funcţie de zodia lui

Horoscop: Vrei să îl cucereşti definitiv şi nu ştii cum să o faci? Descoperă micile trucuri culinare care îl vor da pe spate!

08 oct. 2014, 03:27
Horoscop. Ce să-i găteşti ca să îl surprinzi, în funcţie de zodia lui

Horoscop Balanţă

Îţi poţi cuceri iubitul din această zodie prin mâncare, pentu că este un gurmand şi un critic desăvârşit la acest capitol. Dacă vrei să îi găteşti ceva, optează pentru ceva atipic sau scoate-l la restaurant, altfel nu va fi deloc impresionat. Cu cât farfuria este mai complicată, cu atât se va simţi mai important pentru tine.

Horoscop Scorpion

Nativul din această zodie este destul de pretenţios în materie de mâncare, aşa că dacă nu ai nimerit un vegetarian, te poţi declara totuşi norocoasă. Optează pentru alimente şi ingrediente naturale, deci sănătoase, doar aşa îl poţi cuceri.

Horoscop Săgetător

Acest nativ nu este deloc pretenţios, aşa că se va lăsa uşor impresionat. Cum de cele mai multe ori optează pentru mâncarea fugitivă, va fi sărbătoare pentru el dacă îi pregăteşti o masă gătită. O supă fierbinte şi un fel doi la fel de simplu vor fi mai mult decât o dovadă că eşti aleasa lui.

Horoscop Capricorn

Nativul din Capricorn este tradiţionalist şi deloc atras de noutate. Dacă vrei să îl cucereşti, atunci ar trebui să optezi pentru feluri cunoscute de mâncare, feluri care să nu îl pună în dificultate. Evită să îl faci să se simtă stânjenit că nu ştie să folosească toate tacâmurile.

Horoscop Vărsător

Vărsătorului îi plac mâncărurile stilate şi greu accesibile, aşa că dacă vrei să îl cucereşti trebuie să faci în primul rând un efort financiar. Optează pentru ingrediente rafinate şi organizează o cină romantică, nu este necesar să o faci prea des!

Citeşte mai mult pe eva.ro