Horoscop: Ce şanse ai să rămâi nemăritată, în funcţie de zodia ta

Fiecare dintre noi îşi doreşte să-şi găsească sortitul şi să-şi petreacă tot restul vieţii alături de el, însă în ziua de azi e greu să-l găsim pe cel care ne va fi alături la bine şi la rău întotdeauna.

12 sept. 2014, 09:37
Horoscop: Ce şanse ai să rămâi nemăritată, în funcţie de zodia ta

Daca te-ai intrebat vreodata unde gresesti si iti faci griji ca vei ramane nemaritata, astrele iti vin in ajutor si iti dezvaluie ce sanse sunt ca tu sa ramai singura pentru tot restul vietii.

Asadar, citeste horoscopul si afla ce iti este rezervat in ceea ce priveste casnicia, in functie de zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Ai un temperament dificil, iar barbatii se apropie foarte greu de tine. Chiar daca iti place sa flirtezi si esti adepta intalnirilor romantice, atunci cand lucrurile devin serioase ai tendinta sa bati in retragere. Daca vei continua in acest mod vei ajunge in punctul in care va trebui sa te multumesti cu ce ai.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce fetişuri sexuale ai în funcţie de zodie

Taur

Iti este foarte greu sa te apropii de cineva, iar atunci cand o faci ai tendinta sa exagerezi. Se spune ca Taurii se indragostesc o singura data in viata, insa o dezamagire in dragoste ii face sa se inchida in ei si sa refuze sa intalneasca si alte persoane. Din aceasta cauza risti sa ramai nemaritata.

Citeşte şi Horoscop: Care este cea mai bună lună a ta, în funcţie de zodie

Gemeni

In general, iti place sa induci lumea in eroare. Rareori iti arati adevarata fata si iti este foarte greu sa te deschizi in fata cuiva. Ai grija, nu trebuie sa continui in acest mod si nici sa traiesti toata viata dupa niste principii rigide, altfel risti sa ramai nemaritata.

Citeşte continuarea horoscopului pe Ele.ro.