Horoscop: Ce secrete groaznice ascund bărbaţii în funcţie de zodie

Horoscop: Pare vesel, comunicativ şi foarte sociabil. De fapt, este un monstru fără scrupule, gata să distrugă pe oricine îl contrazice. Este cazul nativului din Leu. Vezi ce secrete ascunde celelalte zodii!

03 apr. 2014, 12:10
Horoscop: Ce secrete groaznice ascund bărbaţii în funcţie de zodie

Horoscop Berbec
Are o atracţie secretă faţă de tot ce este oculat, paranormal. Să nu te mire dacă găseşti în dulapul lui gloanţe de argint sau apă sfinţită. Din fericire pentru el îşi păstrează secretele foarte bine şi poţi trăi o viaţă lângă el fără să-i aflii pasiunile ascunse.

Horoscop Taur
Pare prietenos şi loial, dar în secret este foarte egoist şi prefăcut. Este genul de om căruia toţi prietenii îi împărtăşesc secrete şi chiar e capabil să le ţină, dar nu ezită să le folosească în favoarea lui atunci când e nevoie. E supărăcios şi caută răzbunare pentru cele mai mici conflicte.

Horoscop Gemeni
Este fascinant, carismatic… ca orice sociopat. E foarte inteligent, determinat şi un mincinos fără pereche. Poate să te mintă toată viaţa fără să-ţi dai seama că de fapt este cu totul altfel decât îl crezi tu. Are personalităţi multiple şi reuşeşte că-i cucerească pe toţi cei din jur, care habar nu au cu cine au de a face.

Citeşte mai mult pe unica.ro