HOROSCOP. Ce sport ţi se potriveşte cel mai bine, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Nativa din Săgetător adoră iarna, fapt pentru care schiatul este pe primul loc pe lista preferinţelor. Ba mai mult, face foarte bine la sănătate.

22 ian. 2014, 22:31
HOROSCOP. Ce sport ţi se potriveşte cel mai bine, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu ai probleme cu kilogramele în plus, aşa că ocupă-te de masa musculară. Fă-ţi un abonament la fitness poate chiar împreună cu iubitul tău, lucrurile merg mult mai bine atunci când nu eşti singură. Dacă greutatea ta oscilează, atunci fă şi puţin jogging.

HOROSCOP: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu eşti deloc atrasă de sport, aşa că încearcă să participi măcar la activităţile care au şi alte beneficii. Voleiul, dansurile sau escaladatul munţilor pot fi doar câteva din opţiunile care îţi aduc socializare şi distracţie în egală măsură cu sănătate.

HOROSCOP: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Îţi place să mergi la sală şi să faci aerobic, şi este perfect pentru organismul tău. Poţi încerca şi câteva sporturi în echipă, baschetul sau tenisul de câmp pot fi două soluţii ideale. Tot ce trebuie să faci este să nu depui prea mult efort, iar plăcerea să devină un chin.

HOROSCOP: Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu eşti foarte atrasă de sport, dar îţi place ca din când în când să ieşi la alergat sau să dansezi. Dacă nu te urneşti pentru un program mai complex, profită de orice ocazie pentru a mai face puţină mişcare. O plimbare prin parc cu rolele este benefică atât pentru sănătate, cât şi pentru o dispoziţie mai bună.

HOROSCOP: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Trebuie să te ocupi de minte şi de corp în egală măsură, de aceea poţi merge atât la yoga, cât şi la sală. Acolo poţi încerca o mulţime de exerciţii care să îţi facă un corp armonios, dar care te vor ajuta să şi trăieşti mai mult şi mai frumos.

HOROSCOP: Rac (22 iunie – 21 iulie)

Înotul este perfect pentru tine şi pentru personalitatea ta. Te pune în mişcare şi îţi oferă senzaţii pe care le adori. Trebuie să ai grijă de masa ta musculară şi trebuie să depui eforturi pentru a scăpa kilogramele nedorite.

HOROSCOP: Leu (22 iulie – 22 august)

Alergatul dimineaţa şi seara este cel mai bun exerciţiu fizic pentru tine, şi nu trebuie să depui prea mult efort. Trebuie doar să te mobilizezi şi să îţi faci un stil de viaţă din asta. Spune nu sedentarismului indiferent de condiţii.

Citeşte mai mult pe eva.ro