HOROSCOP: Ce te enervează, în funcţie de zodie!

Publicat: Miercuri, 23 Ianuarie 2019 12:47 // Actualizat: Miercuri, 23 Ianuarie 2019 12:47 // Sursa: romaniatv.net

În viața de zi cu zi ne enervăm probabil mult mai des decât ar trebui. Suntem prinși mereu în problemele cotidiene care ne afectează relațiile cu cei din jur și traiul zilnic. Mai jos vă prezentăm motivele care ne fac să ne enervăm, în funcție de fiecare zodie.

 • Berbec

  Stresul este un factor major care ne face să ne enervăm, iar Berbecii nu fac excepție din horoscop. De la stresul la locul de muncă, până la problemele financiare sau familiale, nativii zodiei se enervează des și din orice motiv,  oricât de mic ar fi.

 • Taur

  Taurii în schimb, se enervează cel mai mult când se confruntă cu probleme apărute în casă, de natură casnică. Dacă se strică de exemplu o electrocasnică, televizorul sau alte lucruri de gen, aceștia mai întâi se enervează, apoi, când le trece, gândesc la rece ce este de făcut.

 • Gemeni

 Nativii zodiei simt impulsul nervozității atunci când lucrurile nu ies exact așa cum au plănuit ei. Nu concep să dea greș nici din vina lor, nici din vina altora, iar conceptul „ socoteala de acasă nu se potrivește mereu cu cea din târg", nu le este cunoscut.

 • Rac

  Racii de obicei, tind să se enerveze cel mai des atunci când cineva nu le dă dreptate. Nu suportă să fie contraziși nici măcar atunci când n-au dreptate și nu recunosc, sau recunosc dar foarte greu că de fapt ei sunt cei care au contrazis degeaba, în necunoștință de cauză. Greșesc destul de des crezând că știu mai bine decât oricine și nu le convine când cineva le „ Dă peste nas! ".

 • Leu

  Unele dintre cele mai nervoase persoane, sunt Leii. Nici nu le trebuie un motiv bine întemeiat pentru a se enerva. Orice problemă minoră, indiferent de subiect, îi declanșează și se enervează rapid. Însă nu îi ține mult dar poate deveni obositor pentru cei din jur, reacțiile lor vulcanice atât de dese.

 • Fecioară

  Fecioarele au o mare problemă  cu igiena, astfel încât dacă nu le convine cum a fost făcută curățenia fie la locul de muncă, fie acasă sau chiar în alte locuri, nu se vor da înapoi să-și arate nemulțumirea. Orice spațiu care nu este bine curățat în viziunea lor, este motiv declanșator de nervi. Nu este o  problemă majoră, dar, în timp, poate deveni un lucru puțin obsesiv.

 • Balanță

  Persoanele din această zodie nu suportă gălăgia, mai ales în timpul destinat recreerii. Dacă stau la bloc, Balanțele tind să aibă mari probleme în această privință, pentru că sunt înconjurați de vecini. Îi enervează fiecare sunet puternic care ei consideră că nu este adecvat la o oră anume. Este recomandat să încerce să fie mai calmi, pentru că nervii afectează sănătatea!

 • Scorpion

  Cea mai mare sursă de nervi pentru Scorpioni, o constituie traficul aglomerat. Nu suportă să stea ore în șir în trafic, iar atunci când se grăbesc să ajungă undeva, cota maximă de nervozitate este atinsă și depășită. Având în vedere că de așa ceva nu se poate scăpa, este indicat să fie mai temperați pentru că oricum nu stă în puterea lor să rezolve problema!

 • Săgetător

  Săgetătorii sunt persoane foarte punctuale iar atunci când cineva întârzie la o întâlnire prestabilită, se enervează uneori chiar mai tare decât este cazul. Ei merg pe principiul că toată lumea trebuie să se țină de cuvânt și să fie la fel de punctuală ca și ei. Pare un motiv minor de enervare pentru unii, însă pentru Săgetători este destul de important!

 • Capricorn

  Atunci când își planifică ceva anume, fie că e vorba de o vacanță, de o întâlnire cu prietenii sau de afaceri, Capricornii sunt foarte stricți cu menținerea acelui plan, până la ultimul detaliu. Ceea ce le declanșează enervarea, este anularea dintr-un motiv sau altul, al acelui plan bine pus la punct. Nativii zodiei urăsc atunci când planurile sunt anulate și se enervează extrem de tare, mai ales când nu pot remedia situația și trebuie să accepte lucrurile așa cum sunt.

 • Vărsător

  Vărsătorii se enervează cel mai des atunci când primesc sfaturi legate de cum ar trebui să facă lucrurile. Chiar dacă majoritatea sunt sfaturi bune, menite să-i ajute, aceștia le iau mai degrabă ca pe un reproș că ei nu le fac destul de bine. Este, de cele mai multe ori, o părere total greșită, însă nervii nu-i lasă pe Vărsători să vadă în ansamblu, decât prea târziu sau niciodată.

 • Pești

  Peștii se enerveză și se consumă extrem de mult dacă nu obțin la un examen de orice natură, rezultatul la care se așteptau. Fiind perfecționiști din fire, își trăiesc bună parte din viață încercând să facă totul perfect, începând cu job-ul și terminând cu viața sentimentală. A fi perfecționist nu este un lucru rău, ba din contră, ambiționează oamenii de a fi din ce în ce mai buni, însă, în cazul Peștilor, se poate aluneca ușor în cealaltă extremă și îi poate face nemulțumiți și nefericiți în absolut toate aspectele vieții!

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
astrologie horoscop zodii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7559
RON
22 Feb
noapte 2 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H