Horoscop. Ce te poate aduce în pragul depresiei, în funcţie de zodia ta

Află ce te poate determina să ajungi într-o astfel de stare şi ce măsuri trebuie să iei pentru a preveni această tristeţe dusă la extrem!

19 aug. 2014, 19:25
Horoscop. Ce te poate aduce în pragul depresiei, în funcţie de zodia ta

Leu (22 iulie – 22 august)

Cu cât te izolezi mai mult de cei care te fac să râzi, cu atât depresia este tot mai aproape. Trebuie să le permiţi celor din jurul tău să încerce să te înveselească, nu să îi îndepărtezi pentru că ajungi să crezi că nu ai dreptul la fericire. Autopedepsirea nu este o soluţie bună!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Haosul te deprimă cel mai mult, la fel ca şi toate lucrurile care nu ies cum ai vrea tu. Pentru a te îndepărta cât mai mult de depresie, trebuie să renunţi să mai cauţi perfecţiunea. Atunci când eşti tristă fă acele activităţi obsedante care te fac să te simţi bine, însă ai grijă să nu exagerezi. Când te cerţi cu iubitul, fă-ţi ordine în dulap, te vei şi calma şi vei face şi ceva productiv.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Poţi ajunge să intri în depresie dacă nimic nu te mai mulţumeşte şi vrei mereu tot mai mult. Această insistenţă este obositoare şi de cele mai multe ori frustrantă. Încearcă să te simţi bine cu ceea ce ai şi făcând acele activităţi pe care ţi le permiţi şi care te fac fericită de fapt.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu trebuie să vezi eşecul ca pe sfârşitul lumii, altfel te vei apropia tot mai mult de depresie. Gândurile întunecate şi faptul că eşti tot mai negativistă te vor face să te îndepărtezi de realizări. Chiar dacă treci printr-o suferinţă trebuie să găseşti mereu puterea de a o lua de la capăt. 

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Faptul că eşti înconjurată de oameni care nu vor să socializeze cu tine sau nu te agreează te poate aduce în pragul depresiei. Nu încerca să te schimbi pentru a le face pe plac altora, în schimb caută acele persoane care îţi seamană şi cu care te poţi înţelege din priviri.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Motivul principal dn cauza căruia ai putea intra în depresie ar fi viaţa ta profesională. Cel mai probabil vei ceda în faţa unei concedieri sau în faţa unei discuţii aprinse cu şeful, însă nu trebuie să-l vezi ca pe sfârşitul lumii. Când vezi că nu mai dai randament la serviciu trebuie să iei o pauză să îţi reîncarci bateriile, altfel există riscul unui eşec.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te plictiseşti foarte uşor, aşa că dacă trebuie să faci unele lucruri o bună perioadă de timp, atunci există riscul ca tristeţea să pună stăpânire pe tine. Încearcă să îţi condimentezi cât mai mult viaţa şi să faci schimbări mici din când în când. Chiar şi schimbarea obiectelor în alte locuri din casă te pot revigora.

Citeşte mai mult pe eva.ro