HOROSCOP: Ce te sensibilizează în funcţie de zodie

Fiecare persoană ascunde în interior multă sensibilitate însă emoționalitatea iese la suprafață doar în anumite situații. Vezi ce te sensibilizează încât să te facă să renunți la masca ta de femeie dură și de necombătut, în funcție de zodie.

27 mart. 2015, 08:51
HOROSCOP: Ce te sensibilizează în funcţie de zodie

BERBEC: NEPĂSAREA
Dacă ești ignorată atunci când ai ceva important de spus și consideri că merită să fii ascultată de toată lumea, devii sensibilă automat, deși nu arăți asta. În tine se rupe o lume, iar inima ta plânge în valuri.

TAUR: SĂRĂCIA
Sărăcia celor din jur, atât materială cât și spirituală, te fac sensibilă. Ești genul de persoană care va fi mereu acolo pentru oamenii care au nevoie iar asta nu e puțin lucru.

GEMENI: ATACURILE LA PERSOANĂ

Cu toate că spui că reziști la orice, atunci când cineva îți atrage atenția sau simți că face un atac personal, te pierzi, ești extrem de confuză și nu mai știi cum să o iei de la capăt.

RAC: APROAPE ORICE
Te-ai născut într-o zodie tristă, însă nu merită să te deprimi toată ziua. Ai tendința de a interpreta totul pe dos, de a considera că lumea are ceva cu tine, când de fapt, lucrurile nu stau așa.

LEU: LIPSA DE RESPECT
Atunci când nu te simți respectată ripostezi emoțional și te vulnerabilizezi singură, fără a te gândi că persoana care nu îți oferă respectul cuvenit nu merită niciun dram de energie în plus consumată de tine.

Citeşte mai mult pe revista TEO