Horoscop. Ce temeri nejustificate ai, în funcţie de zodia ta

Publicat: Marţi, 11 Martie 2014 00:58 // Actualizat: Marţi, 11 Martie 2014 00:58 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP: Fiecare dintre noi avem temeri, doar că unele dintre ele se transformă în adevărate obsesii şi ajungem să ne ghidăm în viaţă în funcţie de ele. Află care este cea mai mare frică a ta! 

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Ţi-e teamă să dormi singură, dar mai ales de fantome sau monstruleţi care apar noapte în camera ta. Nu ţi se întâmplă foarte des, dar cu siguranţă atunci când urmăreşti un film de groază înainte de culcare.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Eşti foarte geloasă şi indiferent de partenerul pe care îl ai, tu trăieşti în permanenţă cu frica de a fi înşelată sau părăsită. Chiar dacă cel de lângă tine nu îţi dă motive, nu renunţi la obiceiul de a-l controla şi de a-l monitoriza cât îţi permite timpul.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Indiferent câţi bani ai avea, trăieşti în permanenţă cu frica de a fi jefuită. Seara când te pui în pat, te gândeşti întotdeauna ca nu cumva cineva să îţi intre în casă şi să îţi ia ce ai tu mai de valoare. 

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Când trebuie să îţi asumi responsabilitatea de a decide asupra unui lucru foarte important, întotdeauna gândeşti negativ. Încă de dinainte de a se întâmpla ceva, tu te gândeşti că nu va funcţiona şi că vei regreta toată viaţa alegerea făcută.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Teama cea mai mare a ta este că cei din jurul tău să înceteze să te mai iubească sau pur şi simplu că nu ţin la tine, deşi faptele şi vorbele arată total opusul. Adormi cu gândul că doar părinţii sunt cei care te iubesc, şi asta doar dintr-o datorie morală. 

Leu (22 iulie - 22 august)

Temerea ta cea mai mare este să nu reuşeşti să te faci cunoscută, pentru tine însemnând astfel că trăieşti degeaba. Încerci tot timpul să excelezi în ceva, dar îţi e teamă că nu vei fi apreciată atât cât îţi doreşti.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fiind o fire perfecţionistă şi obsedată de ordine, tu vrei ca toate lucrurile să iasă exact aşa cum îţi doreşti. Ţi-e frică de schimbare, dar cea mai mare teamă a ta este să nu înnebuneşti.

Citeşte mai mult pe eva.roloading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 11 martie horoscop 2014 horoscop azi peşti temeri zodia ta
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 mar 03:43
11 mar 01:10
... .recentcomments a{display:inline!important;padding:0!important;margin:0!important} var...
1
EUR
4.8332
RON
28 Mar
noapte 6 °
zi 19 °
Ultimele joburi adaugate
24 H