HOROSCOP: Ce ţi-ai pregătit astrele pentru marţi

Publicat: Marţi, 04 Februarie 2014 07:32 // Actualizat: Miercuri, 05 Februarie 2014 01:09 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP: "Întrevezi deja marile schimbări care vor avea loc în viaţa ta", prevăd astrele pentru Peşti. Vezi ce se întâmplă cu celelalte zodii. 

Horoscop Berbec

O zi în care poţi conta pe ajutorul prietenilor. A-i asculta, atunci când aceştia îţi propun soluţii, ar însemna să avansezi mai rapid şi cu paşi mai mari, decât dacă te-ai chinui, de unul singur, să găseşti rezolvarea ideală. Tot cu ajutorul acestora vei reuşi să “traduci” mesajele date de contextul social în care te afli. Încearcă să descoperi sursa emoţiilor pe care astăzi le simţi. 

Horoscop Taur 

Pentru calitatea semnului tău fix, o schimbare bruscă a circumstanţelor şi nevoia de a acţiona în urma unui “plan B” reprezintă cel mai mare stres posibil. Totuşi, pentru că din când în când schimbările neprevăzute sunt inevitabile, încearcă să te adaptezi acestei situaţii, devenind stăpân pe propriile tale emoţii, nelăsând circumstanţele să le influenţeze şi luând decizii raţionale. 

Horoscop Gemeni 

Dacă astăzi ai putea să comunici cât mai puţin şi cu un număr cât mai redus de oameni, ar fi perfect. Deşi ai senzaţia că ştii ce spui, riscul de a face gafe este crescut. Evident, trăind într-o societate ca a noastră, cu greu ai putea evita ceea ce vine spre tine. Când simţi că situaţia devine tensionată, încearcă să renunţi la controlul pe care neapărat ţi-l doreşti. 

Horoscop Rac 

Probabil crezi că este de ajuns să îţi schimbi atitudinea şi tot ceea ce este în jurul tău se transformă, în consecinţă. În mod normal, da, aceasta este una dintre cheile rezolvării problemelor tale. Astăzi, însă, trebuie să te ocupi de problemele celor din jur, aceasta fiind o situaţie ce nu suportă amânare şi nici nu acceptă scuze. Vei culege roadele acestei acţiuni ceva mai târziu... 

Horoscop Leu 

Nu uita că buturuga mică este cea care răstoarnă carul mare. O zi în care trebuie să fii atent la detaliile care mereu ţi s-au părut nesemnificative. Căci tocmai într-o zi ca această, când te simţi ca şi cum ai fi pe cai mari, rişti să pierzi mai multe decât ţi-ai putut imagina vreodată, doar din cauza unui amănunt neluat în calcul la timpul sau. 

Horoscop Fecioara 

Mulţi vor avea nevoie de ajutorul tău, astăzi, chiar dacă ei nu îţi vor spune acest lucru sau nu îţi vor cere sfatul. Mintea ta analitică, parcă special construită pentru a descoperi şi cel mai mic defect, reprezintă elementul de care puţini se pot lipsi, în circumstanţele astrale date. În cazul în care partenerul/partenera de viaţă îţi cere ajutorul, evită a zice: “Ţi-am spus eu (că aşa va fi)”... 

Horoscop Balanţă 

Mintea ta nu vrea să facă deloc ceea ce sufletul tău îi spune, căci astăzi este mai greu decât oricând să găseşti pacea între acestea două. Unde mai pui şi faptul că (tot astăzi) vor apărea în preajma ta toţi cei care se cred superiori ţie, amplificându-ţi neliniştea interioară. Fii sigur că nu vei reuşi să îi împaci pe toţi, deci acţionează în aşa fel încât tu însuţi să fii mulţumit. 

Horoscop Scorpion 

Crezi că ai putea ca, măcar astăzi, să renunţi la nevoia de a pătrunde în toate “straturile” unei situaţii? Le-ai face tuturor celor din jurul tău un bine, pentru că sunt oameni greu încercaţi în această perioadă. Poate că totul ar fi mai simplu de rezolvat şi de acceptat dacă ai păstra pentru tine ceea ce observi şi dacă ţi-ai rezerva câte un zâmbet pentru a-l acorda celor care au nevoie de susţinere. 

Horoscop Săgetător 

Ar fi minunat dacă ai putea să îţi propui planuri de viitor pentru îndeplinirea cărora să nu ai nevoie de alţii. Căci se pare că foarte puţini vor fi aceia care îţi vor oferi ajutorul. Indiferent ce apare astăzi, ca problema de rezolvat, aminteşte-ţi că nicio furtună nu durează la infinit şi că întotdeauna soarele apare după ce norii dispar. 

Horoscop Capricorn 

Nu te gândi să cheltuieşti cu atât de multă uşurinţă banii pe care cu greu i-ai câştigat. Mai ales astăzi, o zi în care cu greu poţi rezista ispitei. Mai degrabă, foloseşte ceea ce ştii să faci cel mai bine (în special strategii, de orice fel ar fi acestea) şi în favoarea altora, nu doar în favoarea ta, atunci când aceştia nu sunt în stare să găsească propriul mod de a rezolva o problemă. 

Horoscop Vărsător 

Doar amintindu-ţi că lucrurile mari au nevoie de o strategie impecabilă pentru a fi înfăptuite şi ştiind că este nevoie de multe şi variate resurse pentru acest demers, câştigi timp preţios şi îţi păstrezi mintea limpede. Printre altele, acest lucru presupune amânarea luării unei decizii până în momentul în care eşti sigur că startul unei acţiuni poate fi luat, fără a întâmpina regrete ulterioare. 

Horoscop Peşti 

Întrevezi deja marile schimbări care vor avea loc în viaţa ta. Doar că acestea se apropie de înfăptuire cu viteza melcului. Ceea ce, bineînţeles, nu este deloc plăcut. Avantajul pe care această situaţie ţi-l dă este unul dintre cele mai importante: timpul pe care îl ai la dispoziţie pentru a te pregăti să întâmpini această schimbare. Succesul tău nu depinde decât de propria-ţi credinţă în tine însuţi... 


Horoscop:  www.astrocafe.ro 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 feb 07:37
...rel="bookmark">2014

HOROSCOP: Ce ţi-ai pregătit astrele pentru marţi

Posted by ...
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H