HOROSCOP: Ce ţi-au rezervat astrele în weekend-ul mărţişorului

HOROSCOP: Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru sâmbătă, 1 martie, și duminică, 2 martie. 

01 mart. 2014, 06:47
HOROSCOP: Ce ţi-au rezervat astrele în weekend-ul mărţişorului

HOROSCOP BERBEC

Este posibil să îți ieși din fire din cauză că vei avea senzație că tu ești singura persoană din familia ta care face treabă în casă. În loc să te enervezi, ar fi mai bine să-ți păstrezi mintea limpede și să începi să distribui sarcini. Vei descoperi că membrii familiei tale se simt vinovați și vei vedea că îți vor executa “ordinele” fără să crâcnească. Duminică vei primi o veste excelentă din partea unei cunoștințe, care îți va însenina întreaga zi.

HOROSCOP TAUR

Weekendul acesta, va trebui să gândești repede și să acționezi și mai repede. Vei primi o veste neplăcută care te va afecta, însă este esențial să nu te gândești foarte mult la ea. Vei avea o conversație cu o prietenă care se confruntă cu probleme pe plan amoros și te vei descurca de minune s-o încurajezi.

HOROSCOP GEMENI

Va fi nevoită să delegi unele responsabilități, cu toate că îți vei dori cu adevărat să te ocupi tu de fiecare sarcină în detaliu, pentru a te asigura că sunt executate cum trebuie. O veste primită te va scoate din pepeni, dar vei avea grijă să-ți folosești toate energiile de care dispui pentru a corecta o nedreptate.

HOROSCOP RAC

Vei fi prinsă cu treburi casnice și administrative sâmbătă, iar duminică îți vei ocupa timpul cu pregătirile pentru un eveniment care se va desfășura săptămâna viitoare. Vei descoperi că unele aranjamente vor cădea pe umerii tăi pe ultima sută de metri, iar asta îți va provoca îngrijorări.

HOROSCOP LEU

Weekendul acesta vei fi în centrul atenției, chiar dacă persoanele din jurul tău vor fi mai interesate de ceea ce ai auzit decât de părerile tale. Ai grijă ce informații divulgi, pentru că n-ar fi o idee rea să păstrezi unele secrete pentru momentele în care îți vor fi cu adevărat de folos.

HOROSCOP FECIOARĂ

Vei avea succes în orice acțiune pe care vei dori să o faci, iar asta îți va crea o dispoziție uimitoare. Va apărea o mică problemă pe plan financiar, însă vei știi să-ți aperi drepturile și vei avea astfel câștig de cauză. Va trebui să-i oferi un umăr pe care să plângă unei prietene născută într-o zodie de apă.

HOROSCOP BALANȚĂ

Este posibil ca prietenele tale să-ți dea planurile peste cap, însă vei găsi totuși o soluție de redresare, astfel încât weekendul acesta să nu fie un eșec total. O persoană apropiată îți va spune unele minciuni și, cu toate că îți vei da seama de asta, îi vei face jocul și îi vei lăsa impresia că ești ușor de dus de nas. Ulterior, vei da însă niște telefoane pentru a afla adevărul.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro